Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

iData Sonuçsuz Vize Başvurusu

iData Sonuçsuz Vize Başvurusu
15 Eylül 2024 13:44

7 ağustosta başvurduğum vizem hala sonuçlanmadı. Ne kadar zor olabilir 3 belgeyi kontrol etmek. Yılda iki hafta izin alabiliyorum ve şu an biletlerim yandı tatilimi de pasaportum olmadığı için planlayamıyoruz. Premium almama rağmen iki gün önce eksik belge var diye arandım işlevsiz bir kurum. Mağdur etmeye hakkınız yok vizeme olumlu ya da olumsuz geri dönüş yapın artık
Başvuru takip no:8262146

profile profile profile

Yorumlar (14)

Nezihe
Nezihe

Merhaba, eksik belge olarak neleri gerekçe gösterdiler mümkünse öğrenebilir miyim?

Merhaba durumlar nedir?

Cemre
Cemre

Merhaba son durumunuz nedir?

Bilmiyorum yarını bekliyorum

Sevilay

Ayşe Hanım merhaba, 6 Ağustos'ta turistik olarak başvurdum benimkinde de ses yok. Eğer durumda bir gelişme olursa buraya yazar misiniz? Bir beyefendi vizelerin seyahat tarihine göre verildiğini öğrenip birine yorum yazmış. Konsoloslukla iletişime geçildiğinde bu söylenmiş. Benim seyahatimde 21 Ekim'de, hala çıkmadı vizem.

Şikayeti Çözüldü

Eşimin vizesi bugün geldi. Uçuşa kalan son iş gününde. Benim vizem seyahat tarihim 21 Kasım olduğu için yok henüz. Bu arada vize vizenin çıkacağını başvuru takip açıklaması "başvuru dosyanız işlem sürecindedir" olarak güncellendiğinde anlayabilirsiniz.

Sevilay

Merhaba gelişme olursa yazar misiniz

Şikayeti Çözüldü

21 Kasım seyahat tarihimiz 11 Eylül de başvuru yaptım hiçbir gelişme yok. Eşim 10 Eylül de iş gereği ticariden başvuru yaptı. 14 Ekim fuar var ve hiçbir gelişme yok. Son iki gün. Şu an ticariden dahi vize gelmiyor. Daha önce 15 günden kısa bir zamanda vizesi çıkmıştı

Sevilay

Size bir sebep sunmuşlar bana sebep yok iletisim yok ve 6 Ağustos. Saka gibiler gerçekten

Ayşe

Beni bugün aradılar beni biriyle karıştırmışlar güvenlikten geçememişim şimdi emin olmuşlar o olmadığıma yeni otel uçak rezervasyonu istediler iznimin bitmesine 5 kala. Bir de ofise bıraksam 3 gün pasaportun gelmesi dedim 2. Defa arayıp mail adresi verdiler. Şaka gibiler gerçekten

Mesut
Mesut

Ticari seyahat schengen olsaydı 2 hafta içinde çıkardı. Sanırım sizinki turistik/ziyaret. Bunun için olumlu, olumsuz sonuçlanması 3 aya kadar sürebilmektedir. Bu nedenle her zaman schengen vizesi için başvuru tarihinden 3 ay sonrasına tüm uçuş vs. Rezervasyonları yapmak gerek.

Ayşe

Öyleyse neden uçuş tarihimizi istiyorlar? Böyle saçmalık mı olur benden sonra başvuranların pasaportu geldi. Red versinler pasaportuma el koyuluyor resmen yılda iki haftalık tatilim var hiçbir yere gidemiyorum Allah

Reşat
Reşat

Ablacım tüm pasaport bilgilerini falan açık etmişsin. Yapma

Ayşe

Bu bilgilerin daha fazlasıyla bn bir şey yapamıyorum yapabilen varsa buyursun

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Vize Sonucu Gecikmesi

iData 40 Gündür Sonuçlanmayan Turistik İtalya Vize Başvurusu

Melika
10 Temmuz 2023 16:56

İdata Vize Sürecinde Yaşanan Gecikme Mağduriyeti

Gönül
02 Ekim 2024 12:30
Gülben sonuçtan hiç memnun değil

iData 2,5 Aydır Sonuçlanmayan Vize Başvuru Sonucu

Gülben