İData İtalya Schengen Vize Randevu Başvurusu

İData İtalya Schengen Vize Randevu Başvurusu
27 Ocak 2024 14:06

Merhabalar. İtalya ya turistik gezi planımızı kasım ayında yaptık erken rezervasyon fırsatlarından yararlandık fakat bir randevunun bu kadarda zor alınacağını hiç plana katmadık ve düşünmedik. 5 Mart için bütün uçak ulaşım ve 4 şehirde konaklama ayarladık. Fakat daha randevu bile alamadık bir de bunun üzerine vize onay süreci ve ulaşım süreci var lütfen bu konuyu hızlı bir çözüme ulaştırmanızı bekliyoruz. 2022 eylülde Yunanistan'a gittiğimizde vize başvurumuzu 2 gün sonrasına aldık ve vize elimize 1 haftada ulaştı. Orası da Schengen burasıda Schengen fark nedir. En azından kurallar çerçevesine uyan kişilere öncelik tanıyınız.

Duygu
Duygu

Sizin moraliniz bozmak istemem fakat İtalya kısa sürede vermeyebiliyor biz geçen sene İtalya vizemiz için 45 gün bekledik. Şu anda 29 Ocak için randevumuz var idatada tekrar başvuruya gideceğiz 1 ay önce randevu açılmıştı ben aldım yani sizin için şu an açılsa 1 ay sonraya gün alsanız bile yetişmez gibi geliyor tabii ki yinede şans diyelim ben randevu hakkında yazdığınız için kayıtsız kalamadım

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
İData İtalya Schengen Vizesi
1 Takipçi

Schengen Vizesi Başvurumda Gecikme Ve Bilgilendirme Eksikliği

Azra
19 Kasım 2024 18:04
Ayşe sonucu yetersiz buldu

Ayşe
19 Haziran 2023 20:48
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

İData Ve İtalya Konsolosluğundan 56 Gündür Cevap Alınamıyor Mağduruz.

19 Eylül 2024 17:59

iData Kategorileri