İData Doğum Tarihi Yanlış Girme

Halit
10 Kasım 2023 20:52

Merhaba, iData üzerinden 90 gün ve üzeri aile birleşimi için randevu alırken bir hata yapmışım. Doğum tarihim 15.06.1998 olmasına rağmen yanlışlıkla 05.06.1998 olarak girmişim. Bu durumu nasıl düzeltebilirim? Başvuruyu iptal edip tekrar mı randevu almalıyım? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. (IDTIPIR62WT PNR kodum budur.)

Yorumlar (8)

Nurten

Ben konsolosluğa durumumu anlatan bir mail atmıştım ek olarak ******* çekerek atmıştım bir süre sonra mailime cevaben dönmüşlerdi sorun olmayacağına dair aynı şekilde mail atabilirsiniz

Kübra

Bize de maalesef aynısı oldu. Alman konsolosa da ulaşamıyoruz. Hiçbir şeye cevap vermiyorlar. Eğer bir çözüm veya bir bilginiz varsa çok sevinirim paylaşırsanız.

Tarik
Tarik

Hocam aynı durum bizde de oldu. Nasıl hallettiniz acaba?

Kübra

Merhaba bir çözüm bula bildiniz mi?

Nurten

Çözüm bulabildiniz mi acaba bana iData konsolosluğa mail atmamı söylediler ama mailede bir dönüş olmadı halen beklemekteyim bir umut

Kübra

Merhaba bir çözüm bula bildiniz mi? Aynısı bize de oldu maalesef.

Nurten

Aynı şekilde benim başvurumu gittiğin dil kursu yapmış ay bilgisi yanlış girilmiş idatayı aradığımda tek bir rakam hatasından bir şey olmayacağını söylüyorlar ama güvenemiyorum konsolosluğa da ulaşamıyorum ve yakında atamam gerçekleşir diye bekliyorum umarım bütün emeklerim çöpe gitmez siz bir çözüm bulabildiniz mi

Alp
Alp

Çözüm bulabildiniz mi

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
İData Aile Birleşimi Vizesi
9 Takipçi