İçişleri Bakanlığı Edirne/Süloğlu Kaymakamı Görevi Kötüye Kullanma

20 Temmuz 2024 02:02

11.07.2024 de 2402346473 sayılı başvuru numaralı şikayetimle ilgili olarak, süloğlu kaymakamlığı nüfus müdürlüğüne 17.07.2024 'de süloğlu büyükgerdelli köyü kümeevler no: 334 adresi, abone numaram 02223, sayaç seri numaram 14693600 ve sözleşme tarihli 30.04.2013 tarihli evraklarımı ibraz ettim.

Ayrıca, Edirne il özel idaresi tarafından aldığım belgede adresimin su ve elektrik aboneliği ile ayrıca jandarma tahkikatı ile adresimde ikamet ettiğim açık ve net bir şekilde gözükmesine rağmen, ilçe nüfus müdürlüğü görevlilerince evraklarım dikkate alınmamış ve tarafıma 'bu evrakları verirseniz ben bu evrakları çöpe atarım' şeklinde beyanda bulunmuşlardır.

Ben de bu evrakları burada oturduğumu kanıtlamak için getirdiğimi belirttim. Bunun üzerine ilçe kaymakamı konuyu tekrardan görüşmek üzere makamına çıktım. Bana 'bu adreste oturma, git kızının adresine. Burası hisseli yer, hisseni sat. Sana ikamet vermiyoruz, senin elektrik aboneliğini kapatalım' dedi. Ben de burada yıllardır elektrik aboneliği olduğunu ve faturalarımı düzenli ödediğimi söyledim. 'bir haneye iki su saati veririz' şeklinde beyanda bulundular (usulsüz şekilde h****ö*****abonelik vermişlerdir).

Benim bu şikayetimden sonra kaymakamlık ve bağlı kuruluşları benim ikametimi usulsüz düşürdükleri halde, evrak ibraz ettiğim ve jandarma tarafından ikamet ettiğim net gözüktüğü halde ikamet işlemimi yapmamaktadırlar. Bu yaşlı ve hasta halimde eşimle beni şikayetimden dolayı uğraştırmaktadırlar.

İşimi zora sokan, ikamet ettiğim yere ikamet belgemi usulsüz düşüren süloğlu kaymakamı ve ilçe nüfus müdürlüğü görevlileri hakkında görevi kötüye kullanmaktan dolayı gerekli işlemlerin yapılarak tarafıma bilgi verilmesini arz ederim.

22 Temmuz 2024 21:23

20 Haziran 2024 19:54