Zehra sonuçtan hiç memnun değil

Hzl Kuaför (Antalya) Hzl Kuaför Müşteriyle Nasıl Konuşması Gerektiğini Bilmiyor, Bağırıyor.

20 Nisan 2024 21:25

Bugün M********’da hzl kuaförde randevum vardı. Kendileri 1 gün önceden yazarak gelip gelmeyeceğimi sordular, geleceğimi bildirdim. Tam saatinde salona vardım salon kapalıydı. Kendim de Manavgat’tan geliyordum. Bugün için günlerdir zaten havanın rüzgarlı kötü olacağı uyarısı veriliyordu. Kendileri 1 gün önceden gelip gelmeyeceğimi sordukları için ben de o kadar yolu randevu günümde gittim. Ben oraya varmazdan 1 saat bile öncesinde hava çok güzel güneşliydi. Salonu kapalı görünce kendileri ile iletişime geçtim. Bana güvenlik kamerasından görüntü atıp “hanımefendi kendiniz de görüyorsunuz salonun önüne rüzgardan dolayı ahşap düşmüş, kötü havadan dolayı kapattık bugün salonu”. İlla benim Manavgat’tan 100 km gelmem mi lazımdı sizin kapalı olduğunuzu görmem için? Önceden haber verseydiniz. Eşim onları aradığında ilk yüzümüze kapattılar, daha sonra telefonu açan kadın bağırarak konuşuyordu, o kadar yolu gelmişiz, bir de kendilerini “görüyorsunuz salonun önünde ahşap var” diyerek haklı gösteriyorlar. Ahşap dedikleri de 2 tane küçük bir şey. Konu ne olursa olsun ilk olarak müşteriyle konuşma tarzını öğrenin, ki bu durumda biz haklıydık, 100 km yolu gelmişiz, kapatınca mesaj atabilirdiniz salonumuzu kapattık diye, ben de o kadar yolu boşuna gelmezdim. Başka salonlar hepsi açıktı, kötü hava durumu dedikleri de sabah 1-2 saatlik rüzgar ve yağmur. Ondan sonrası güzel Güneşli hava.

22 Nisan 2024 13:50 (Şikayetten 1 gün sonra)
Zehra
Zehra
22 Nisan 2024 16:45

Aynen hep siz haklısınız) ) tüm yapılan şikayetlerle de böyle dalga geçerek cevap yazmanızdan belli zaten nasıl bir “salon” olduğunuz. Ha bir de ilk olarak kendiniz bağırıyorsunuz sonra iftira atıp eşim küfür edip bağırıyor diyorsunuz, önce kendi kusurlarınızı görün ve müşteriyle nasıl davranılması gerektiğini öğrenin diyeceğim de sizin pek işinize gelmez. Ancak böyle bağırıp dalga geçer, ardından engellersiniz. Engellediğiniz WhatsApp'ta yazdığım gibi sorun salonu kapatmanız değil, küçük sebeple bile kapatabilirsiniz, asıl sorun kapattığınız an haber vermemeniz ve 100 km yolu boşuna gelmemiz. Anlaşılan Orman müdürlüğünün numarası sizde kayıtlı bize öneri yaptığınıza göre, bizim ihtiyacımız yok, siz iletişime geçebilirsiniz) ) ) iyi eğlenceler

24 Nisan 2024 12:11

Doğa sonuçtan hiç memnun değil

07 Şubat 2025 11:39
Randevu İptali Ve İletişim Eksikliği

Ali Bolat Kuaför (Instagram: Maliblends) Kuaförde Beklenmedik Tavır Ve İletişimsizlik

15 Nisan 2025 16:41

Randevu Sorunu Ve Hizmet Eksikliği Nedeniyle Mağduriyet