Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Yalova Onurlu Bayiinin Yapmış Olduğu Ayıp

17 Mart 2023 14:15

Hyundai Yalova bayii onurlu otomotiv ikincilin ilanlarından araç almaya gittik aracı sarı sayfalı siteden pazarlık olarak 589.000 TL'ye anlaştık daha sonra aradım 587.000 TL'ye kadar düştüler. 1 saat içinde aracın başına gittik satın almaya araç başına geldiğimizde 596.000 TL'ye satın alabileceğimizi söylediler. Bizde bu duruma itiraz ettik bayi müdürü ile görüşmeye çıktık bayi müdürü aracı o fiyata veremeyeceklerini söyledi yaklaşık 12o km yol gittim yolda kaza yapma olasılığım canımdan olma odalığım bile varken beni aracın başından boş çevirdiler yaptıkları davranış hiç etik değil Hyundai markasının ismini zedelediler. Gittiğim yol ve yaktığım yakıtta cabası araca kapora atmadığımı belirtiler ama ben 1 saat içinde araç başında oldum ve benden kimse kaporada istemedi.
Sonrasında bana araca başka müşterinin geleceğini söylediler. Gereğinin yapılmasını rica ediyorum

17 Mart 2023 14:26 (Şikayetten 11 dakika sonra)
29 Mart 2023 18:38

Sorum ile ilgilenen bile olmadı

Hyundai Tucson Şanzıman Arızası Tekrarlıyor, Garanti Kapsamı Uygulanmıyor

17 Haziran 17:23
Hyundai Tucson Şanzıman Arızası Tekrarlıyor, Garanti Kapsamı Uygulanmıyor

Hyundai Tucson'da Kronik Titreme Sorunu Ve Servis Çıkmazı

Cevher
24 Mart 14:11
Seda sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Assan Satış Sonrası İlgisizlik Ve Cam Tavanlı Modelde Yaşanan Mağduriyet

Seda
13 Mayıs 12:59
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Bayon Aracım Serviste Aylardır Bekliyor Çözüm Sunulmuyor Mağduriyetim Sürüyor

20 Ağustos 21:17
Kemal sonuçtan hiç memnun değil

Ankara'da Bir Araç Alımı Sonrası Servis Deneyimi

Kemal