Nesra sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin Polat Kuaför Pişmanlığı

26 Haziran 2023 20:38

Hüseyin Polat pişmanlıktır. Gerçekten Instagram'dan takip ederek gittim dedim paraya kıyayım doğal bir tona geçiş yapayım tek istediğim doğal bir kumraldı istediğim saçı söyledim Tamam yaparız dediler. Saçımı bir güzel açtılar b*** rengine çevirdiler.

Sonra istediğim tonu tutturamadılar saatlerce beklettiler yıkadılar boyadılar saatlerce istediğim ışıltıyı veremediler. Yapamadıklarını görünce öyle olmaz ki dediler. Neyse buna da tamam dedik moralim bozulunca cilaya geldiğinizde keratin bakım yapalım dediler.

Buna da tamam sonra saç kesimi istedim. Hüseyin bey saç kesimine geçti ve saat 10 da girdiğim kuaförde bu arada saat 6 olmuştu. Öyle bir saç kesti ki bin bir ızdırapla sanki kurbanlık keser gibi kesimde fahiş fiyat özen sıfır oda istediğim gibi olmadı neyse hadi buna da tamam parayı ödedim saat akşam 8 geliyordu.

Sonra cilaya gittim saçlarım o kadar kötü durumdaydı ki lütfen dedim beni bu saç renginden kurtarın suratları düştü hiç ilgi sıfır dedim geçen geldiğimde keratin bakım yapacağını söylemiştiniz sanki silah zoru ile yapar gibi yaptılar yapalım mı diye 10 kişiye sordular işin özü kötü bir kuaför Instagram ve ünlüye hitap eden şişme bir işletme saçımda paramda çöp oldu.

profile profile profile

15 Mart 2024 09:42

Yanıltıcı Fiyatlandırma Ve Profesyonellikten Uzak Hizmet

14 Ekim 2024 21:42
Gülten sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin Polat Kuaför Hüseyin P**** Kuaför İnsanları Instagram Videoları İle Yanıltıyor.

04 Ocak 2024 13:42

Glamour Hair Dresser Hayal Kırıklığı Yaratan Kuaför Deneyimi!

12 Ekim 2024 15:23