Kaya sonuçtan hiç memnun değil

Hpy Mobilya Mağdur Etti

Hpy Mobilya Mağdur Etti
01 Eylül 2023 14:49

Ankara İstanbul yolu üzerindeki Hpy Mobilya'dan çocuğum için 10.07.2023 tarihinde Montessori yatak satın aldım. Ürün bana 20.08.2023'te teslim edildi. Türlü bahane ve yalanlarla teslimatı geciktirdiler, bir şey demedim. En sonunda getirdiler.Çok kötü bir işçilik ve baştan savma iş yaparak resmen ürünü atıp kaçtılar, ona da bir şey demedik. Ürün teslim edildikten sonra şehir dışına çıktım, çocuklarımı memleketten almaya gittim. 31.08.2023 gecesi eve geldim. Çocuğum yatmak için odasına gittiğinde yavrulu yatağın kırıldığını gördüm. Şok oldum. Aldığım Montessori yatağın yavrulu yatağı ürünün çok kalitesiz olması sebebiyle kırıldı. Çocuğum hiç kullanamadı bile. Sorun bizden kaynaklı değil, çocuğum yatmaya gittiğinde çöktü. Ürünü aldığım yer ile iletişime geçtiğimde hiçbir şekilde ilgilenmediler. Malın arkasında durmadılar. Beni çok mağdur ettiler. Çocuğum yatağı kullanamıyor.

Halı
Halı

Kaya bey ürününüz size sağlam bir şekilde teslim edildi. Sizde ürünümü görererek sağlam bir şekilde teslim aldım diye imza attınız. Ancak 10 gün sonra yatağın altında yeralan yavru karyolanın alt suntasının kırıldığını söylediniz. Bizde size yatak konulmadan boş suntanın üzerine basıldığında veya üzerin de zıplandığında kırılabileceğini belirttik. Bu durum ürün veya kurulumdan kaynaklı değildir. Yinede sadece küçük bir sunta ücreti karşılığında sorunu giderebileceğimizi söyledik. Taktir edersiniz ki müşteriden kaynaklı hasarlar garanti kapsamında değildir. Biz yinede size sorununun giderilebileceği belirtmiştik. Firmamız müşterilerine en kaliteli ürünleri en iyi fiyatlarla sunmaktadır. Satış sonrası en iyi hizmeti vermektedir.

Kaya

Bu yatak altı suntanın belli bir standardı olması gerekiyor. Ücret karşılığı yaparım demediniz ayrıca deseydiniz zaten kabul etmezdim

Kaya

Küçük bir ücret karşılığında sunta değiştirilir seklinde bilgi vermediniz. Yatak konmadan üzerinde zıplama kesinlikle olmadı. Bunların belli bir standardı olması gerektiğini düşünmüyorum bu kadar ince ve kaliteden yoksun ürün satışı yaptıktan sonra biz sağlam teslim ettik gerisi beni ilgilendirmez düşüncesi hiç hoş değil. Örnek veriyorum sunta gerçekten çok ince yapılmış bu durumu arayıp söylüyorum hala biz öyle teslim ettik diyorsunuz. Ben bunu teslim alıp şehir dışına çıktım kullanmadım bunu sizde biliyorsunuz

04 Ekim 2023 21:49

09 Temmuz 2025 11:22
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Defolu Halılar Ve Kötü Hizmet Deneyimi

07 Şubat 2025 15:39