Hazan sonuçtan hiç memnun değil

20 Nisan 2024 09:01

House of bijuteri 12 adet çelik bileklik sipariş ettim. Kampanya vardı ve çelik olduğu için tercih ettim ancak gelen bileklikleri çelik değildi hemen hemen hepsinde soyulmalar mevcuttu. Hemen iletişime geçtim. Mesaj yolundan başka iletişim kanalı yoktu. Bana sadece değişim yapılabileceği iade alınmayacağı söylendi. Gönderilen ürünlerin uzaktan yakından çelikle alakası olmadığını satıcıya güven problemi yaşadığımı ve iade talep ettiğimi söyledim ancak ne dönüş yaptılar ne de mesajlarıma cevap verdiler. Elimde sahte belki toplasanız 50 lira etmeyecek ürünlerle dolan diril dım. Ve mağdur edildim. Şikayetçiyim bu mağazadan ve sesimi duyurana kadar her yere şikayet edeceğim. İnsanları resmen mağdur edip mesajlara cevap da vermiyorlar. Kan diril dım. Bu house of bijuteriden. Sahte ürün gönderiyorlar. Bana Sattıkları sahte ürün için iade yok diyorlar değişim için mesaj atıyorum bari ediyorum verdiğim 600 TL’ye değsin ona bile Tenezzül Edip cevap vermiyorlar alenen insanları mağdur ediyorlar Mesajları da ekliyorum. Şikayetçiyim. Kimse alışveriş yap ma sın.

11 Haziran 2024 11:32
House Of Bijuteri İstediğimden Farklı Ürün Yolladılar
House Of Bijuteri İstediğimden Farklı Ürün Yolladılar

24 Şubat 2024 21:03

28 Ağustos 2024 08:09
Lujo Aksesuar Ürünleri Çelik Değil
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

08 Ağustos 2024 16:56

13 Mart 2024 23:14