Özel Gün İçin Beklenen Kargo Gelmedi

Özel Gün İçin Beklenen Kargo Gelmedi
07 Kasım 2024 19:38

3 Kasım 2024 tarihinde aldığım poster ve çerçeve ürünü elime ulaşmadı. Özellikle 7 Kasım tarihinde bana ulaşması gerektiğini, özel bir gün olduğunu belirttim. Sözde bana gelecek Sürat Kargo SMS'i asla gelmedi. Ürünün iade talebini dün talep ettikten sonra destek ile iletişime geçtim. Destek, benim sipariş numaramı aldı ve özel bir tarih için mi istiyorsunuz dedi. Doğum günü hediyesi olduğunu belirttim, eğer gelecekse iade edilmese de olacağını söyledim. İstanbul'da olduğumdan kargonun hemen geleceğini düşündüm. Hâlâ elime ne kargo ne de bir SMS ulaştı. Destek ile sadece bir defa iletişime geçebildim; 16:52'de yazdım, cevap yok. 18:44'te yazdım, cevap yok. En kısa sürede ya benimle iletişime geçmelerini, ya ürün paramın geri verilmesini ya da kargomun bana ulaştırılmasını arz ederim.

Nihat
Nihat
08 Kasım 2024 19:49

Gelişme şu ürünü yollamadılar iademi verdikleri için teşekkür ediyorum ama bir daha asla alışveriş yapmayacağım bir marka oldu. Gerçekten bu kadar zor olmamalıydı güncel olarak destek hala yazmadı umursamaz oldukları aşikar, başka markalardan alışveriş yapacağım maalesef keşke uğraştırmasalardı iyi günler herkese.

Ece sonuçtan hiç memnun değil

22 Mayıs 2025 18:17

09 Ağustos 2024 13:08

10 Ekim 2024 15:31
Talha sonuçtan çok memnun

Talha
25 Aralık 2023 16:03
Vivense Sipariş Gecikmesi Ve Ulaşılmayan Kargo
Vivense Sipariş Gecikmesi Ve Ulaşılmayan Kargo
Halim sonuçtan hiç memnun değil

Perla Tasarım ( @perlatasarimtr) Siparişim Neden Hâlâ Kargoya Verilmedi?

31 Aralık 2024 11:19