Haşim sonuçtan hiç memnun değil

Honor Tablet Kalemi Sorunu: Müşteri Hizmetleri Ve Tedarik Problemi

02 Kasım 2024 15:44

Yaklaşık 1 ay önce Honor marka Magic Pad 2 bir tablet aldım. Üniversite için tabletimi çantama koyup dışarı çıktığımda kalemimi kaybettiğimi gördüm ve yeni bir Honor Magic Pencil 3 almak için müşteri hizmetlerini aradım.

Müşteri hizmetlerinde bana kalemi Teknosa, Vatan gibi mağazalardan tekrar alabileceğim söylendi. Ben de bunun üzerine bu mağazalara gittim fakat satılmadığını gördüm.

Tekrar müşteri hizmetlerini aradığımda bana sanki kendileri bu mağazaları söylememişler gibi Hepsiburada'ya bakmamı söylediler ve farklı markalardan uygunsuz kalemler gösterdiler. Bu kalemin orijinalinin Türkiye'de olmadığını ve yakın tarihte gelmeyeceğini söylediler. Ben de bunun üzerine teknik servislere bakmayı düşündüm fakat Honor için herhangi bir teknik servisin Google'da çıkmadığını gördüm.

Bu sorumsuzluk yüzünden haftalarca derslerim aksadı ve aksamaya da devam edecek gibi görünüyor. Bu sorunun çözülmesini ve Honor magicpad 2 için olan Honor magicpen 3 adlı tablet kalemini tekrar satın almayı talep ediyorum.

Yorumlar (8)

Azra
Azra

Halledebilen var mı durumu ben de aynı şeyi yaşıyorum şu anda varsa çözüm yolu söyleyin lütfen

Buse

Merhaba ben de aynı durumdayım. Bulabildin mi acaba?

Teşekkürler, bulursanız lütfen bilgilendirin

Haşim

Maalesef hala Türkiye'de kalemi almanın yöntemi yok. Eğer imkanın varsa yurt dışından getirtebilirsin.

Ece

Bana Vatan bir müşteri hizmetleri numarası verdi arayın eğer onaylarlarsa garantisiyle yollayabilirler dedi ama üç gündür arıyorum kimse açmıyor numarayı

Buse

Merhaba ben de aynı durumu yaşıyorum. Bulabildin mi acaba?

Ece

Kalem bulabildin mi bende kalemimi kaybettim nasıl bulacağımı bilmiyorum honorun kendi sitesinde Türkiye'ye satışı olduğunu görmedim. Herhangi bir bayiye de gitmedim

Haşim

Maalesef hayır kalemi satan hiçbir mağaza bulanamadım. Kalemi tekrar almak için yurt dışından sipariş vermek gerekiyor. Türkiye'deki satıcılar ve honorun Türkiye distribütörü bile kalemin ne zaman geleceğini bilmediklerini söylüyorlar.

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

12 Mart 2025 11:10

Honor Pad 2 Kalemi Arızalı Çıktı, Müşteri Hizmetleri Yetersiz