Doğukan sonuçtan hiç memnun değil

Honda Servisinde Yanlış Bilgilendirme Ve Uzun Bekleme Süresi

Honda Servisinde Yanlış Bilgilendirme Ve Uzun Bekleme Süresi
Doğukan
01 Ekim 2024 21:48

Honda City marka aracımı Honda Ayışığı Servisi'ni arayarak 21.09.24 tarihinde sabah 09:15 için randevu oluşturdum. Servise gelmeden aracımın ilk sene bakımı olacağını, aracımın 3500 km'de ve engelli aracı olduğunu belirttim. Avrupa yakasında ikamet ettiğim için aracın ne kadar sürede servis bakımından çıkacağını sordum ve ortalama 2 saat içinde çıkacağını belirttiler. Ben de esnaf olduğum için hem de öğlen 13:00'te oğlumu rehabilitasyon merkezinden alacağım için uygun olacağını belirttim. Belirtilen saatte aracımı servise bıraktım ve durumu yetkili arkadaşa verirken de paylaştım. İlgileneceğini ve haber edeceğini belirtti. Saat 11:30'a kadar dışarıda zaman geçirdim, servisten bilgi gelmediği için tekrar yanlarına gittim. Aracın öğlen molasına gireceğini, 14:00'te vereceklerini söylediler. Ben de verilen yanlış bilgi ve o kadar süre beklemeyeceğimi paylaştım. Aracımı vermelerini, oğlumun yanına gitmem gerektiğini söyleyip biraz da sinirlenmem sonucu aracı bakıma alıp 12:30 civarında teslim ettiler. 3500 km araç için yağ ve polen filtresi değişimi için 6 bin lira ücret ödedim. Oğlumun durumu ve ailemin ihtiyacı için satın aldığım araçtan memnunum ama hem satış hem de sonrası için aşırı mutsuzum.

profile profile profile

Aykut sonuçtan hiç memnun değil

Honda Servisinde Çözülmeyen Sorunlar Ve İletişim Eksiklikleri

Aykut
18 Kasım 2024 20:51

Erkan
27 Mayıs 2024 13:57
Veli sonuçtan hiç memnun değil

Honda Böyle Şey Yapılır Mı?

Veli
25 Ağustos 2024 14:01