Honda F1 Kulakçıklara Basmadan Vitesi Rakamları Değişiyor Göstergede

23 Mayıs 2024 23:08

2012 model FB7 aracım d konumunda giderken, göstergede F1 vites kulakçıklarına basmadan, kendiliğinden herhangi bir şeye basmadan göstergede 3. Vitese, 4. Vitese ve 5. Vitese geçiyor. Yanıp sönerek bu durumu arada bir yapıyor. Sebebi nedir? Kimi şanzıman selenoid valf arızası diyor.

Yorumlar (16)

Talat

Çözüm bulabilen oldu mu yoksa bu hondanın kroniği mi

Talat

Anamurlu çözüm bulabildin mi biz hala uğraşıyoruz bulamadık usandık artık

Talat

Tıpa tip aynısı bende de mevcut. Çok da can sıkıcı araçtan soğuttu bir iki günde. Şehir içinde kısa mesafede yapmıyor. Ama uzun yola çıktığımda d modu ya s modu fark etmez kendince ara ara vites düşürmeler oluyor... Sebebini bilen varsa ya da çözümüne ulasan varsa rica ediyorum yazabilir misiniz

Anamurlu

Kral o gün videodan sonra hiç yapmadı ama başkasındada yapmış f1 kulakçıklarının soketi devre dışı bırakmış yapmamış bir daha

Talat

Söyle ki tam bir çözüm bulunamadı, sırasıyla sunu yapalım bunu yapalım diyorlar. Ama benim fikrim direksiyon zembelegı yanı sargısında hata var... Benim sargı ses de yapıyor çok dikkatli dinleyince direksiyon çevirince. Ankara'da hondacı eren öyle dedi... Sargı değiştireceğim bu haftalarda.

İsa

Dostum bulabildin mi bir çözüm Bende araştırıyorum ama bulamıyoruz. Tamirciler de bulamıyor

Şafak
Şafak

Aynı sorun bende de var hiçbir çözüm bulamadım yardımcı olabilir misin bilginiz var mı

Talat

Merhaba çözüm bulabildiniz mi biz hala arıyoruz da

İsa

Merhaba aynı sorun bende de var nasıl bir yol izlediniz. Paylaşıp bilgilenirirseniz çok mutlu edersiniz.

Yasin

Aynı sorun bende de var hocam çözümü nedir öğrenirseniz banada yazarsanız sevinirim.

İsa

Selamın aleyküm hocam Sorunu çözebildiniz mi. Bende de seyir halindeyken vites düşürüyor kendi kendine... Çözümü ne olabilir acaba

Normal zamanda da F1 + kulakçığıda çalışmıyor

Yasin

Bende 5-6 ay öncesinde yaptı yağ ve filtre değişimi yaptım düzeldi şimdi tekrar başladı. Vites düşürme yapıyor genelde f1 kulakçığı + düğmesi de o esnada çalışmıyor, tekrar yağ değişimi yapmayı düşünüyorum

Anamurlu

Kral ben gösterdim f1 kulakçıklar bazen işliyor bazen işlemiyor, direksiyon söktü baktı makineye bağladı, hiçbir sorun yok f1 tuşlarını makineye bağladı hepsi çalışıyor, ya elektriksel büyük ihtimal dedi sıkıntı yapmıyor sadece yanıp yanıp sönüyor, sen gösterdin mi hiç ne dediler san

Fatih
Fatih

Evet şanzıman arızası, öncelikli olarak şanzıman yağı ve filtresini değiştirin ve deneyin eğer düzelme olmaz ise ne yazık ki valfler değişmek zorunda kalabilir

Anamurlu

Hocam onunla alakası yok dedi Honda servise götürdüm elektriksel dedi direksiyona bağlı hepsi dedi f1 tuşlarda temassızlık var direk almıyor bazen hiç almıyor, ama soeın neden hiçbir şeye basmadan yanıyor

Honda Araçlarının Sorununu Gideremiyor

Semih