Mustafa sonucu yetersiz buldu

Honda Civic Kaput Dalgalanması

24 Ağustos 2023 13:23
Mustafa'nın Teşekkür Mesajı
“Honda'dan beklenen oldu İletişim kuruldu Honda ayışığı tarafından araç tekrar çağrıldı arıza giderildi teşekkürler benay hanım 👏”

Aracım 2021 model Honda Civic Honda ayışığı bayinde şanzıman yağı değişimi yapmaya geldim. Yağı değiştirdiğim sırada kaputta 120-130 km hızlarda dalgalanma olduğu söyledim. Bunun kronik bir arıza olduğunu artık neredeyse tüm Türkiye'deki Civic kullanıcıları öğrendi. Servisten şu cevabı aldım: Bunun için ayrı bir randevu oluşturmam gerektiği, işlemin 2 saat civarı süreceği ve araç garantili olmadığı için (sonradan LPG montajı yapıldığı için garantisi yok) bunun için 1000 lira civarı ücret alınacağı söylendi. Bu arızanın garanti kapsamı ile ne alakası var onu sormak istiyorum? Kronik bir problem yüzünden sadece bir kaputa ayar yapılacak, ben neden ücret ödüyorum? Kaza yok vs yok? Ayrıca ben zaten servise gelmişim, şanzıman yağı değişimi yapılıyor, bir daha randevu alıp kaput ayarı için gelip neden ücret ödüyorum?

07 Eylül 2023 07:45

Baktın mı sen vidalara gerçekten dokunmadan mı yapmışlar bir de evrak veriyorlar mı bunun ile ilgili

Yok vermediler sattım aracı eksperde bir sıkıntı çıkmadı baktım izde yoktu.

Merhaba benim aracımda da aynı problem var servlste nasıl bir işlem yapıyorlar

Bana söylenen kaput vidalarına dokunmadan ayar yaptıkları 2 saat falan kaldı araç serviste ama şunu belirteyim %100 düzelmiyor %30-40 lik bir dalgalanma oluyor yine.

Emre
27 Ağustos 2024 12:03
Serkan sonuçtan çok memnun

Honda Servisin Garanti Dışı Demesi.

Serkan
02 Ağustos 2023 11:45
"Teşekkürler. Keşke ilk seferde yapsaydınız. Benim artık Honda markası kirlendi."

Honda Pcx 125 Gidon Sallanması

Deniz