Gülşah
30 Temmuz 2024 12:02

2018 aralık'ta Honda Civic eco-Executive aracımı ilgili bayiden satın aldım. Araç garanti kapsamında olduğundan tüm bakımlarını bayi de yaptırdım. Zaman içerisinde deri koltukların deri yüzeylerinde yer yer soyulmalar oldu. Deri koltukların tamiratını talep ettiğimde, deri yüzey tamiratının ilk 3 yıl içinde tamiratının ücretsiz olduğunu şu an tamirat yaparlarsa ücret ödemem gerektiğini söylediler.

Oysaki aracı neredeyse yılda 2 kere bakım yapıyorlar tüm soyulmaları gördükleri halde garantiniz bitmeden yapalım önerisinde bulunmadılar onu da geçtim elbette öneride bulunmak zorunda değiller, ne kaç yıl garanti kapsamında, garanti neyi kapsamaz bilgi vermediler. Şu an aracın bölgesel noktalarında boya soyulmaları mevcut üstelik hiç hasar olmadığı halde, 5 yıllık aracın boyası dökülüyor.

Sağ ön cam nedenini bulamadıkları halde otomatik kapanmıyor o da garanti kapsamında değilmiş. Aracın bakımları yapıldıktan sonra memnuniyet anketi için aranıyordum fakat memnuniyetsiz ayrıldığım bakımlardan sonra asla anket için aranmadım, çünkü müşteri memnuniyet oranları düşecekti.

Ayrıca 40.000 bakımına 27/10/2024 tarihinde bıraktığım aracımı bir yere sürtmüşler ücretsiz şekilde hatalarını telafi ettiler fakat nereye sürttüler ne yaptılar bilgi veremediler çünkü kimsenin kimseden haberi yok, sonuçta aracım boyalı olmuş oldu. Velhasılı Honda pişmanlıktır...

profile profile profile

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Honda Civic Deri Koltuklarda Hızlı Çatlama Ve Garanti Kapsamı Sorunu

Ahmet
07 Ekim 2025 11:48
Selcuk sonuçtan hiç memnun değil

Honda Civic Koltuklarındaki Parçalanmaların Garanti Kapsamına Alınmaması

Selcuk
02 Ekim 2025 00:55

Eser
26 Ağustos 2025 16:17
Honda Civic'te Boya Dökülmesi Ve Klima Arızası: Garanti Sonrası Mağduriyet!
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Honda Hayat Honda Sloganı Değişiyor. Honda Sıkıntı Onda

Sinan
14 Eylül 2023 21:27
Honda Hayat Honda Sloganı Değişiyor. Honda Sıkıntı Onda
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Deri Koltuklarda Erken Deformasyon Ve Garanti Dışı Bırakılma Mağduriyeti

23 Eylül 2025 14:01