Onur sonuçtan hiç memnun değil

Honda "0" Satıştaki Bayi Problemleri

Onur
26 Eylül 2024 20:43

Merhabalar,

İzmir Terakki bayi ile yaşadığım satış esnasındaki problemleri belirtmek istiyorum.

Özetle üst perdeden aşağılayıcı ve suçlayıcı konuşmalara satış temsilcisi tarafından maruz kaldım, ödemeyi 12 'den önce yapmamız halinde faturayı aynı güne keseceklerini ve devir işlemlerine başlayacaklarını belirtmelerine rağmen 4 gün önce parayı alarak faturayı 4 gün sonra kestiler. 4 günlük çok yüksek bir faiz kaybı yaşadım. Buradaki mağduriyetimi, kasko sigorta ve seramik kaplama işlemlerimi kendilerinden satın aldığımı belirtince sonrasında ekstra alacağım malzemelerde indirim isteyince de "o zaman aracınızı başka bir bayiden satın alsaydınız" tepkisiyle karşılaştık. "WhatsApp konuşmalarımızda bazı soruları 3 kere sormuşsunuz ve 3üne de cevap vermişim" şeklinde beni rencide edici cümlelere maruz kaldım. Konuşarak kendimizi açıklamamıza izin verilmeden kavga ortamı yaratıldı ve kaosla beslenilmeye çalışıldı. Araç teslim gününde bu kadar müşterisini mutsuz eden hiçbir bayi görmedim. Odadaki konuşmaların ve satış temsilcinizin tavrının kameradan incelenmesini talep ediyorum.

Ekstra alacağım kauçuk paspas ücretlerini servis bölümünden aldığım fiyatlandırmayla satış temsilcisinin verdiği fiyat farklıydı. Bu durumdan fiyat konusunda bile net bir sistemleri olmadığını ve farklı kişilere farklı fiyatlar uyguladıklarını çıkarıyorum.

Ayrıca arabanın cam direklerindeki plastik parçalar çizik olarak araç teslim edilmeye çalışıldı fark etmemiz üstüne 0 araca pasta cila yaparak teslim ettiler.

Satış yöneticisini 5 kere çağırmama rağmen bahanelerle gelemeyeceğini söylediler. Terakki tamamen ilgisiz, çözüm üretemeyen ve müşteri odaklı olmayan bir bayidir.

Daha satış esnasında bu problemleri yaratan ve bu tavrı takınan bir bayinin servis problemlerini düşünmek dahi istemiyorum.
Tarafıma bu müşteri memnuniyetsizliklerinin nasıl giderileceği ve çözüm üretileceği konusunda bilgilendirme talep ediyorum.

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Aracımın Onarımı İçin Bekleyişim Sona Ermiyor

Yusuf
16 Kasım 2024 18:24

Cüneyt
08 Temmuz 2023 02:33

06 Mayıs 2024 12:15
Honda Serviste Yaşanan Memnuniyetsizlik Ve Çözüm Süreci

Serviste Yetersiz Hizmet Ve Yüksek Ücret: Sorunlarım Çözülmeden Aracımı Teslim Aldım

Esra
20 Haziran 02:05
Olcayto sonuçtan hiç memnun değil

Olcayto
22 Eylül 2023 12:15