Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Honda Motosiklet H**** Motosiklet Ayıplı Mal Garanti

27 Kasım 2023 21:26

22/09/2023 tarihinde H**** A*** M****'dan 2023 model Activa marka sıfır motosiklet satın aldım. Belli bir süre kullandıktan sonra, 31/10/2023 tarihinde motordan gelen sesi fark edip, motoru yetkili servise götürerek ses konusunda kontrol edilmesini istedim. Servis, motorun incelenmesi gerektiğini ve sonrasında benimle iletişime geçeceklerini belirtip beni gönderdi. İki gün sonra bana ulaşılarak motorun M**** aksamında bir sorun olduğu, yedek parçanın Türkiye'de bulunmadığı ve yurt dışından sipariş verileceği, bunun da en az 45 gün süreceği bilgisi verildi. 27 gündür serviste bekleyen motoruma henüz parça siparişi verilmemiş. Nedenini sorduğumda ise parça fiyatlarının henüz belli olmadığı yanıtını aldım ve bu durumdan dolayı çok mağdur oldum. Motorun piston, segman, krank gibi hayati parçalarının değiştirilmesi gerekiyor ve bu işlemin ne kadar süreceği konusunda bir bilgi verilmedi. Şu anda parçanın gelmesinin en az iki ay süreceği söyleniyor. Motorlu kurye olarak çalıştığım iş yerimle olan ilişiğim kesildi ve çalışamıyorum. Motorsuz kaldım ve ödemelerim aksadı. Taksitli aldığım motorun taksitleri ödenemedi. Kesinlikle bu durumu kabul etmiyorum. H**** gibi bir markanın ayıplı mal satması ve bu duruma sebebiyet vermesi markaya yakışmadı. İki aylık motorumun yedek parçasının Türkiye'de bulunmaması ve motorun yenisiyle değişimi veya para iadesi talep ediyorum.

profile profile profile

Oğuzhan
Oğuzhan

Bu sorun bende de var ama ısınınca geçiyor bir sorun olduğunu düşünmüyorum, bütün activalarda var galiba

Abdurrezzak
Abdurrezzak

Sesin nereden geldiğini anladınız mı çözüldü mü? Sıkıntı var mı?

Honda Motor Yedek Parça Tedarik

04 Eylül 2024 14:49
Honda Motor Yedek Parça Tedarik
Barış sonuçtan hiç memnun değil

24 Haziran 2023 08:45

Honda PCX Motorunda Sürekli Sorunlar Ve Çözüm Bulunamaması