Honda Manisa Ordu Aş Servis Şikayeti Hakkında

06 Haziran 2023 10:11

Öncelikle merhaba, 22 model PCX motora sahibim ve motoruma koruma demiri taktırmak için Ordu Manisa merkez bayisine başvurdum. Bayinin tadilata gireceği ve bu ürünle ilgili stokları kalmadıklarını belirttiler. Ardından Turgutlu bayisini aradım. Orada ürünün bulunduğunu ve yardımcı olabileceklerini söylediler. Randevu oluşturdum. Turgutlu bayi için aradan birkaç saat geçti ve randevumu iptal etmek için aradılar. Gerekçeleri ise ustalarının işi çıkmış olması idi. Ardından tekrar Manisa merkez bayiyi arayıp stok sorduğumda şu an stok bilgimiz yok, pazartesi arayın dendi. Koskoca Honda bayi nasıl stok göremiyor hiç anlamış değilim. Zaten neyse ben pazartesi arayıp tekrar stok sorduğumda evet stok var, takabiliriz dediler ama hemen getirin diye not düştüler. Ben de sabah hemen kalkıp gittim ve servise motorumu teslim ettim. Motorumu teslim almaya gittiğimde motorun anahtarı cep kısmına konmuş ve herhangi bir önlem alınmamış bir şekilde durmaktaydı. Motorun evrakları için servis masasına gittiğimde ödemeyi nasıl yapacağımı sordular. Ben de kredi kartı ile mümkünse taksit yapalım dedim. Ardından beni vezneye yönlendireceğini ve bu işlemin orada yapılabileceğini söyledi. Vezneye gittiğimde ise bu işlemin servis masasında kağıda yazılması gerektiği söylendi. Yani kısaca kimsenin kimseden haberi yok, aşırı bir rahatlık var. En son çıkarken anahtarlık ve telefon tutucu için fiyat sorduğumda net bir bilgisi olmadığını söylüyor. Personel oradaki bilgisayarda fiyat listesi yok mu? O bilgisayar boşuna mı duruyor? Orada ya da bilen birisine sorup müşteriye yardımcı olmak ne kadar zor olabilir? Konuyla ilgili personelin uyarılması, eğitim alması ve firmadan bu ilgisizlikten dolayı bir özür bekliyorum. Kolay gelsin... Ayrıca konuyla ilgili şikayetlerimi herkese ileteceğim.

08 Eylül 2023 09:33
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Honda Motosiklet Turgutlu Servisinde Yaşanan Sorunlar

20 Ağustos 2024 09:17