Homm Bitkisel Ürünler Yalan Bilgi Ve Zararlı Ürün Satışı

16 Ağustos 2023 00:13

Homm bitkisel ürünleri hakkında toplumsal bilgi amaçlı yazıyorum. Ürünlerin hemen hemen hepsini aldım hem ürünler bitkisel değil hem çok fazla yan etkisi var hem de çok pahalı fiyatlara satıyorlar satarken o kadar övgülerle urunu size pazarlıyorlar ki tam hayallerinizdeki ürün diye parasına bakmadan almayı tercih ediyorsunuz. Ama yalan hep

Özgül

Bu arada sisteme kayıt olmadan aldıysanız muhtemelen satış fiyatından almışsınızdır. Halbuki %30 indirimli ve avantajlı hediyelerinden de faydalanabilirdiniz. Ürünler ham madde kalitesine göre çok daha ucuz. Bugün bir kozmetik dükkanından aldığınız ürünün fiyatından kaç firma para kazanıyor biliyor musunuz? Ama burda siz Homm bitkisel direk firmadan alıyorsunuz.

Özgül

Oğuzhan bey merhaba, sanırım bir ArGe yönetici veya kimyager değilsiniz. Ama fazla abartı cümleler kullanmışsınız. Ben 35 yıllık bir Kozmetik eğitimcisi ve firmanın Diamond lideri olarak size ileteyim. Ürünler bitkiseldir. Yanlış seçim yaparsanız her üründe yan etki görürsünüz. Mesela sivilceli cilde granüllü peeling yaparsanız tabi hasar görürsünüz. Öncelikle kendi probleminizi iyi teşhis ettireceksiniz sonra doğru ürün tercih edeceksiniz. Bunun içinde doğru bir lider ya da sponsor ile iş ortağı olmalısınız. Buyurun bana Instagram'dan ulaşın ben size 15 günde ciltte neler değişiyor göstereyim. Saygılar. @ozgul. Guler. Altunn

Sevil sonuçtan hiç memnun değil

Instagram Üzerinden Homm Bitkisel Üyeliği İptali Ve Kişisel Verilerin Silinmesi Talebi

08 Şubat 12:58