Hoca Nasreddin Et Lokantası (Adıyaman) Eksik Ve Yanlış Sipariş, Kötü Müşteri Hizmeti

01 Eylül 2024 15:01

Altınşehir şubesine bir sipariş verdik. Gelen sipariş eksikti, sonrasında bu durumu bildirdik, eksik gelen de yanlış getirildi. Ayrıca kurye '30 saniyeye oradayım' diyerek 10 dakika bekletti. İşletme sahibi arayarak şikayetlerimizin karşılığının tercih meselesi olduğunu belirtti ve Adıyaman esnafına yakışmayacak söylemler ve hareketlerde bulundu. Bir yıldızı Adıyaman'ın diğer esnafları için veriyorum. Pişmanlık.

01 Eylül 2024 14:42

Altınşehir şubesi ne bir sipariş verdik gelen sipariş eksik sonrasında bu durumu bildirdik eksik gelen de yanlış getirildi. Ayrıca kurye 30 saniyeye oradayım diyerek 10 dakika beklemesine karşılık işletme sahibi arayarak şikayetlerimizin karşılığının tercih meselesi olduğunu belirterek Adıyaman esnafına yakışmayacak söylemler

Ben sana siparişi getiren kuryeyim. Ben sana yazayım fazla ağlama. Her ne olursa olsun kimse senin çocuğun değil azarlayamazsın. Ogün orada çalışmasaydım sana cevabım farklı olurdu bunu bilesin.

Ne ağladın be

Zeynal
Zeynal

Emzik var verebilirim fake Benjamin

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

13 Haziran 2024 00:49

07 Kasım 2023 13:26
Saygın sonuçtan hiç memnun değil

Adile Sultan Ev Yemekleri Restoran Şubesinde Yaşanan Olumsuz Müşteri Deneyimi

03 Ocak 2024 13:56