Sedat sonuçtan hiç memnun değil

28 Ağustos 2024 23:38

Yazılım hatası
Aktif kullandığım hiking a40 telefonu fabrika ayarlarına döndürürken yazılım hatası verdi. Hiçbir bayi ilgilenmiyor. KVK ya yazdım o da her seriye bakmıyormuş kontrol etmek için IMEI numarası istiyorlar sanki telefon açılıyor. Yetkililerden rica ediyorum lütfen bu konu ile ilgilenin

17 Eylül 2024 12:41

Evşin İletişim e sakı n servis diye tamire cihaz göndermeyin kademe kademe yol maya çalışıyorlar. Fabrika ayarlarına geri döndürürken yazılım hatası verdi. Ana kart sıvı temaslı diye ikinci kez ücret talep ettiler. İade istediğimde ise alınan ücretin iadesi olmadığını söylediler. Dik katli olun. Şikayet edeceğim dediğim de umursamadılar bile. Böyle de piş kinler işte.

29 Ağustos 2024 09:56 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Hiking İyi Günler Dileriz.

29 Ağustos 2024 10:00

Merhaba tarafınıza dönüş sağladık, fakat iletişime geçemedik. Geri dönüşünüzü bekliyoruz iyi günler dileriz..

29 Ağustos 2024 19:44

Bana çağrı gelmedi maalesef. Tekrar arar mısınız

17 Eylül 2024 16:01

18 Eylül 2024 10:34

Evşin İletişim benim muhatabım değil. Ben çözümü hiking den bekliyorum. Beni aramayın bana çözüm sunun ve bu şikayeti okuyanları aydınlatacak cevap yazın buraya. Neden iki defa ücret talebi ve neden ilk ücret iade edilmiyor. Bunlara açıklama istiyorum.

17 Mayıs 2025 13:06

8 ay oldu ilgilenen yok. Ben bunu bu saatten sonra çözüm için yazmıyorum. Sadece bu markanın ne kadar il let bir marka ve mutlaka almamanız gereken bir marka olduğunu okuyanlara bildirmek istiyorum. Hık. ING pişmanlıktır...

17 Mayıs 2025 13:08

... Hiking pişmanlıktır...

Ayla sonuçtan hiç memnun değil

03 Eylül 2024 02:21
Haluk sonuçtan hiç memnun değil

Hiking QR Okuma Şikayeti

Haluk
07 Mart 2024 12:25
Hiking QR Okuma Şikayeti
Devran sonuçtan hiç memnun değil

Aldığım Hiking A40 Telefonda Sürekli Kasma Ve Kırık Kasa Sorunu Yaşıyorum

Devran
12 Ekim 2025 01:23

Hiking A40: Sürekli Arızalar Ve Hayal Kırıklığı

Burcu
21 Mart 2025 13:35
Mücahit sonuçtan hiç memnun değil

Hiking Telefon Power Tuşu Problemi

Mücahit