Haluk sonuçtan hiç memnun değil

Hiking QR Okuma Şikayeti

Hiking QR Okuma Şikayeti
07 Mart 2024 12:25

Hiking a40 telefonu yaklaşık 2,5ay önce aldım... Bankaların QR kodlarını okumuyor... Ürün mü hatalı veya kalitesiz, sorunumun nasıl halledilmesi gerekiyor... Yorumlarda görüyorum, bu markada hep şikayet aynı... Ne yapmam gerektiğini lütfen bana izah eder misiniz

08 Mart 2024 07:38

Bana müşteri hizmetlerinden dönüş sağlandı ama, bu bence ayıplı mal. Ne müşteri hizmetleri ne de aldığım may vest firması olumlu bir şey yapmadı. Satış firması elinden gelse dövecek galiba. Ben banka işlemlerinde kamera QR kodu algılamıyor diyorum, o bana bu özellik var da demedim diyor. Allah aşkına hangi devirdeyiz? Yeni çıkan bir ürünün, eski model kameralı telefon dan ne farkı var? Kesinlikle. Benim gibi paranızı çöpe gitmesin

08 Mart 2024 07:25

Arkadaşlar, Hiking a40 marka telefon aldım. Banka işlemlerinde QR okumuyor, aldığım firmaya ilettiğimde yapacak bir şeyin olmadığını söylüyor, ben QR okuyor da demedim diyor. Ne yapmalıyım? Bu ayıplı mal sınıfına girmezmi? Ne yapabilirim. Bana yardımcı olursanız sevinirim

07 Mart 2024 14:14 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Hiking İyi Günler Dileriz.

07 Mart 2024 14:27

Teşekkürler, aldığım firma bu telefonlarda bu uygulamanın olmadığını söyledi, en ucuz teklerde bile bu uygulama var dedim. Bankadan kaynaklanıyor diyor, bankaları arıyorum, burda her şey normal görünüyor diyor. İlk defa da kullanmıyorum ki!

08 Mart 2024 07:20

Kesinlikle bu markayı kimseye tavsiye etmiyorum. Normal eski marka kameralı telefonlardan farkı yok. Bir işe de yaramıyor. Bence ayıplı mal

Sedat sonuçtan hiç memnun değil

Sedat
28 Ağustos 2024 23:38
Hiking Yazılım Hatası Veriyor
Ayla sonuçtan hiç memnun değil

03 Eylül 2024 02:21

Beyza
11 Şubat 2024 16:17

Hiking A40: Sürekli Arızalar Ve Hayal Kırıklığı

Burcu
21 Mart 2025 13:35
Devran sonuçtan hiç memnun değil

Aldığım Hiking A40 Telefonda Sürekli Kasma Ve Kırık Kasa Sorunu Yaşıyorum

Devran