HGS Hesabından Habersiz Para Çekimi Ve Yanıltma

Ali
11 Aralık 2024 02:16

Kurtköy Lens açık otopark Park Expert işletmesi, 30.11.2024 tarihinde HGS ile habersiz 200 TL para çekmiştir. Böyle fahiş fiyat görmedim. Bir de siz habersiz benim HGS hesabımdan nasıl para çekersiniz, bu bildiğiniz kandırmadır. Migros'tan alışveriş yaptım ve çıktım. Hiç kimse beni bilgilendirmedi, ayrıca tabela da yoktu. 0216 5044722 numarayı aradığımda ise bu şikayetlerin yoğun olarak alındığını ilettiler. Daha sonra 0537 3492401 numaralı başka bir numaradan WhatsApp mesajı aldım. Sözüm ona bu legalmiş. Arayıp izah etme zahmetinde bile bulunmadılar. Düpedüz yanıltmadır. Migros'tan alışveriş yaptım ve çıktım. Herhangi bir tabela bulunmamaktadır. Tabelayı nereye gizledilerse artık onu da yasal merciler aracılığı ile soracağım. O tarihteki kamera kayıtları mutlaka vardır. Yoksa da kamera olmaması için işletmeyi dava edip suç duyurusunda bulunacağım. Migros'a da ayrıca dava açacağım. Size gelen müşteri HGS hesabından habersiz para çekiliyor, buna göz yumuyorsunuz.

HGS Etiket Karışıklığı Ve Hatalı Ücret Tahsilatı Sorunu

Gökhan
29 Ağustos 2025 16:02

HGS Milli Park Girişinde Uyarı Eksikliği Nedeniyle 10 Kat Ceza Mağduriyeti Yaşadım

Eyüp
07 Temmuz 2025 12:53
Nazlı sonuçtan memnun değil

HGS Kuzey Marmara Otoyolu'nda Yanlış Ücretlendirme Sorunu

Nazlı
12 Şubat 2025 10:11
HGS Kuzey Marmara Otoyolu'nda Yanlış Ücretlendirme Sorunu
Barış sonuçtan hiç memnun değil

HGS Etiketimden Benim Yapmadığım Geçişler Tahsil Edildi

Barış