HG Capital Şikayetçiyim

12 Ekim 2024 22:3415.210

Hg Özel Sermaye Kuruluşu adı ile Prof. K** D** ve yanıltıcı ekibi iş başında. Ttc Global adı altında bir yarışma gölgesinde WhatsApp da kurmuş olduğu hg Vıp 217 Varlık Artırma klübü çatısı altında üyeleri topluyor. Sabah akşam verdiğini ifade ettiği borsa, kripto vs dersleri ile kitleyi topluyor. Derse her girişte ve ders içinde ki Quiz soruları ile katılanlara puan veriyor. Ve bu ttc yarışmasında sözüm ona aldığı sonuçları kutlama adına millete para dağıtıyor. Bu paraları ve ders girişlerinde oluşan kredileri 1:1 TL'ye çevirip insanların ıbanlarına yatıracağını söylüyor. Bir de ilave olarak airdrop ile insanlara 45-50 USD lik kripto vererek kendi kurdukları çok acemi bir uygulamaya insanları mahkum ediyor. Ibana göndermek yerine bu hg Extreme uygulamasına insanları bağlıyor. Süreç içerisinde insanlara hep hg uygulamasında olan kriptoları tavsiye ederek insanların içeriye para yatırmasını sağlıyor. En son Blue Water Energy diye bir kripto fon çıkartarak insanların uygulamaya para yatırmalarını ısrarla söylüyor. İş hg den para çekmeye gelince ödeme yapmıyorlar. Başka kripto borsalarından USDT transferi nasıl yapılır tarifini veriyor ama insanlar hg borsasından başka borsalarda nasıl USDT transferi yapılır sorusuna cevap ısrarla vermiyorlar çünkü yapılmıyor. Geçen hafta çarşamba ve perşembe günleri çekim talebi vermeme rağmen ikisinde de çekim talebine ret cevabı verdiler. Kerameti 10.000 TL için. Nedenini sorgulayınca da K** denen biri gruptan çıkarıyor. Müşteri hizmetleri, Asistan E** A** a da sorunca hiçbir cevap yok. Durum bu.

19 Ekim 2024 13:28

Profesör olduğunu iddia eden K*** D***, hg capital ismini kullanarak, hg Özel Sermaye Kuruluşu baş Analisti olduğunu iddia ediyor. Önce ttc Küresel yarışma senaryosu ile milleti WhatsApp da kurduğu gruba topladı. Oy toplama bahanesi ile millete gaz verdi, arada bir hediye dağıtıyorum adı ile millete ParaPuan verdi, o para puanlar ve derslere katılım karşılığı verdiği puanları 1e 1 TL karşılığında yine kendilerinin kurduğu çok amatör bir uygulama olan hg Extreme e aktardı. Hg platformu üzerinden başka borsalara para çekme imkanı kesinlikle yok. Hep içeri ödeyeceksin çekim yapmak yok. Ben başlangıçta iki sefer para çekebildim. 3.250 ve 1.500 TL olmak üzere toplamda 4.750 TL. Bu tutar için K**** e teşekkür ediyorum 😉. Kalan 10.000 TL yi çekmek istediğimde olumsuz cevap geldi. Sorguladığım zaman ise hemen beni engellediler ve gruptan çıkarttılar. Grupta ki bir çok kilini bot hesap olduğunu tahmin ediyorum.

25 Ekim 2024 12:25

Sürekli soruyorum hg Extreme uygulaması üzerinden, çekim talebi gönderiyorum ama hikaye.

Yorumlar(57)

Ayşe
Ayşe
10 Kasım 2024 10:01

Nmt aboneliği ödeyemezsem davamı açacaksınız dedim gülücük atıyor. Ödemediğimi sürece faiz biniyor dedi.

9 Kasım 2024 12:56

Bende de aynı sorun var önce güven veriyorlar sonra çekime gelince çekim yapamıyorsunuz İçeride toplam 90.000 var ama hiçbir şey yapamıyorum Nmt ikonuna para yatırmam gerekiyordu yatıramadım ama hala yatır diye mesaj geliyor bir de böyle foto atmışlar sözüm ona Türkiye'de yer açıcaklarmıs Para transfer kolay olacakmış Fotoshop olduğu belli

Ahmet
Ahmet
Benzer Şikayeti Var
3 Kasım 2024 00:52

Savcılığa dilekçe dekontlar yazışmalarla başvurmak gerek hala aktifler milleti ütüyorlar

2 Kasım 2024 07:57

Çektim diyenler hep kendi adamları...

31 Ekim 2024 21:41

Yorumlar neden siliniyor

Zehra
Zehra
28 Ekim 2024 13:23

Herhangi bir şikayette bulundunuz mu savcılığa falan Hala devam ediyorlar yayınlara ve para toplamaya

26 Ekim 2024 23:55

Paramı yediler her yerden engellediler ve gruptan attılar

26 Ekim 2024 23:52

Beni de gruptan attılar paramı vermediler

25 Ekim 2024 14:46

E insanlar canlı yayında neden yazmıyor çekemiyoruz diye anlamıyorum 149 bin insan var

Alibekir
Alibekir
25 Ekim 2024 01:06

Bende bu durumlardan rahatsız oldum ama gruptan yazdım kimsede hayat yok

Kemal
Kemal
25 Ekim 2024 00:42

Bende hg borsaya sitesine üye oldum özel davet koduyla yayınlara katılarak para kazandım ilk puanlarımla parayı katlayıp 10 bin lira çektim ama sonraki para çekmeye çalıştığımda hep yokuş yaptılar kimlik tanımlamayı önce iptal ettiler güncelleme dolayısıyla dedi sonra eşim kendi telefonu benim üzerime diye hesabı askıya aldılar neymiş yasa dışı yollarla çift üyeliğim varmış bu yüzden başkalarının hakkını yiyormuşuz onlar için iş Yuki yaratıyormuş çekim talimatlarımı reddettiler sonrada wip WhatsApp gurubundan attılar sonrada ece özel numarasından engelledi anlayacağınız para atmanız için sizi teşvik ediyorlar ilk çekşminizi sorunsuz yapıyorsunuz güven aşılamak için ama sonra senden sürekli para yatırmanızı istiyorlar çekmeye gelince 2. Çekimde para alamıyorsun sürekli bahaneler sunuyorlar kimlik doğrulama istiyorlar tekrar tekrar her doğrulama 2 gün sürüyor yapmıyorlar bilerek sağlık olsun onlar bize geçir

24 Ekim 2024 00:09

Hg de K###de###adli profesör dağıttığı nakitlerin herkesin hg hesabına aktarılacağını söyledi Ece akar adlı sekreter vip üyesi olmadığımız için nakit puanları yatırmayacaklarını söyledi hg hesabına 30 bin tl yükleme yaparsak vip üyesi olacağımızı ve nakit puanların hesaba o şekilde yatacağını belirtti anlayacağınız nakitleri bile kolay kolay aktarmıyorlar param yok nakitlerle sermaye büyütmek istiyorum dedim ama siz üyemiz değilsiniz dedi ilk önce yatırmışlardı nakit ödülü ikincide para yaptırmanızı istediler

22 Ekim 2024 16:35

Tekrar yazın hg müşteri hizmetlerine 140 bun kişi giriyor derse dediğiniz gibi olsa bir sürü şikayet olur burada, bir çoğu işlem yapıyor

21 Ekim 2024 14:20

1 milyon çekebildiğini söylüyor insanlar, hg müşteri hizmetlerine yazın

18 Ekim 2024 08:18

Merhaba paranızı çekebildiniz mi bir çok kişi çektiği i söylüyor

Yatırım Yarışması Mağduriyeti: Paramı Çekemiyorum

25 Ocak 2025 19:412.600

Hg borsası, ttc yatırım yarışması için WhatsApp'ta insanları böyle bir yarışma olduğuna inandırdı. K*** D**** yarışmada ...

Hg Capital Yanıltıcı Yatırım Para Çekme Sorunları Ve Hesap Blokesi

Bülent
Bülent
HG Capital
10 Kasım 2024 14:172.948

Hg özel sermaye kuruluşu adı ile prof. K** d** ve yanıltıcı ekibi iş başında. Ttc global adı altında bir yarışma gölgesi...

1 Destek

HG Capital Yatırım Yanıltmacası: Hesap Blokajı Ve Kayıp!

Sinan
27 Kasım 2024 12:003.617

WhatsApp grubundan finansal okuryazarlık kursları veren bir gruba üye oldum. K*** d*** ve e*** y*** adında profesör oldu...

1 Destek