Hfit28 Spor Keyfimi Mahveden Hizmet Sorunları

Hülya
27 Nisan 2024 19:27

Vaktiyle severek gittiğim ama sonra bana her hafta bir sürü sıkıntı çıkaran ve spor yapma keyfimi mahveden kurum. Kurum da diyemiyorum aslında çünkü insanlara paket aldırmak dışında doğru düzgün hizmet veremeyen bir yere dönüştü.
Bireysel paket aldım. Bir dönem zor bela ders alabiliyordum onda da çoğu zaman gerçekten keyiflerinden kafalarına göre son dakika ders iptali yapıyorlardı. Şimdi hiç randevu alamıyorum. Pazartesi ve çarşamba sabah 10- 11- 12 gibi cuma da akşam ders istedim. Bana sabahları grup dersi olduğu için ve tek hoca çalıştığı için ders yazamayacaklarını söyledi. Başka bir öneri yok, akşam için herhangi bir cevap yok. Belli ki yine sıkıntı çıkaracaksınız bana, bari paketim henüz açılmamışken ücret iadesi yapın dedim. Buna da cevap alamadım.
Ben bu paketin ücretini yatırırken şu saatleri gruba şu saatleri bireysele ayırıyoruz demediler. Sözleşmemizde de böyle bir şey yazmıyordu. Tuhaflıklar silsilesi de her şeyi anlatmayacağım.
Spor yapmak eziyete dönüştü dostlarım...

Selinay
Selinay

Fitil ederler insanı. Şimdi indirimler yapıyorlar gel de güven. Neyse oturur kendim evde yaparım.

25 Haziran 2023 11:13

Spor Salonunda Yaşanan Kaos Ve Müşteri Mağduriyeti

01 Ocak 2025 20:18
Spor Salonunda Yaşanan Kaos Ve Müşteri Mağduriyeti
Gürsel sonuçtan hiç memnun değil

11 Kasım 2023 19:31