Hero Baby Devam Sütü Kokuyor

23 Nisan 2023 08:19

Aldığım Hero Baby devam sütü balık kokuyor. Çocuğumun midesi bulandı ve verdiğimiz paraya yazık oldu. Bebeklere de zarar verir. Lütfen bir an önce dönüş yapın. Bu mama çöpe gidecek.Çok kötü bir şey.

23 Nisan 2023 08:05

Hero Baby devam sütü maması aldım ama açar açmaz ölü balık kokusu aldım tat iğrenç yazık günah o bebeklere çocuklara nasıl içsinler mide bulandırıcı ben param geri iade edilmesini istiyorum çöpe gitti mama almayın arkadaşlar bu kadar iğrenç bir mama görmedim daha önce

25 Nisan 2023 10:52 (Şikayetten 2 gün sonra)

Hazal
Hazal

Oğluma haro baby 1 numara mama aldık Aptamil kullanıyorduk gaz yapınca buna geçtik ama mama balik gibi kokuyor midesi bulandı oğlumun acaba degistrdim diye mi düşündüm bir daha verdim kusdu bu sefer çocuklarınıza bir şey olsa bunun hesabini nasıl vereceksiniz saglik bakanlığı tarafından tekrar incelenmesi için uğraşacağım boşuna giden paramıza mı yanalım oğlumun dengesi şaşmasına mi

Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Hero Baby Pekmezli Bebek Mamasında Sert Yabancı Parçalar Bulundu, İnceleme Ve Açıklama Talebi

14 Nisan 12:27
hero-baby-pekmezli-bebek-mamasinda-sert-yabanci-parcalar-bulundu-inceleme-ve-aciklama-talebi-1.jpg

Muzlu Yoğurtlu Bebek Mamasında Kıl Çıktı: Hijyen Ve Güven Sorunu

Yasemin