Naz sonuçtan hiç memnun değil

Her Daim İskender Porsiyon Hatası Ve Yanlış Fiş Kesimi

Her Daim İskender Porsiyon Hatası Ve Yanlış Fiş Kesimi
14 Mayıs 2024 14:02

13 Mayıs tarihinde Gaziantep Forum AVM'de bulunan Her daim İskender isimli restoranda arkadaşımla birer porsiyon iskender ve 2 kola söyledik. İskenderler geldiğinde karşımdaki arkadaşımın tabağında iskenderin üzerinde 10-15 kadar patates varken, benim tabağımda sayılı koyulmuş gibi 2 adet patates vardı (! ) Bir yanlışlık olduğunu düşünerek garsona bu durumu ilettik. Kendisi aşçı ile konuşup aşçının dalga geçer gibi verdiği cevabı bize iletti. Aşçının "eline o şekilde geldiğini rastgele koyduğunu" söyledi. Fast food yemek zincirlerinde ürün koyarken tartmanız ve kafanıza göre değil belli bir standarda göre yemek sunmanız gerekiyor. İskenderin üzerine yağ dökmediler ve yemekten sonra bahsedilen çay ikramı da yoktu. Bu deneyime 430 TL vererek restorandan ayrıldık. Bunlara ek olarak fişi de yanlış kestiler! Sipariş ettiğimiz 2 kola fişe hiç eklenmemiş bile! Hiç kimseye bu sorumsuz restoranı önermiyorum. Paranızla rezil oluyor ve aç kalıyorsunuz. Kimseye kafanıza göre az ya da çok yemek veremezsiniz. Herkes aynı porsiyona aynı ücreti ödüyor. Kul hakkına giriyorsunuz.

Naz
24 Mayıs 2024 18:46

Hiçbir şekilde geri dönüş yapmadılar. Bir daha asla tercih etmem. Müşteri memnuniyeti sıfır.

Her Daim İskender AVM Restoranında Yaşanan Gıda Zehirlenmesi İddiası

06 Ocak 2024 15:28

Özer İşkembe Salonu Sunumlar Çok Kötüydü!

02 Şubat 21:02
Özer İşkembe Salonu Sunumlar Çok Kötüydü!
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

28 Mayıs 2024 17:19

Restoranda Müşteri Memnuniyetsizliği Ve Saygısız Davranış