Head&Shoulders Memnuniyetsizlik

Head&Shoulders Memnuniyetsizlik
04 Mart 2023 18:23

Uzun yılladır 20+ kullandığım şampuan markasıdır Head&Shoulders fakat son aylarda beni bin pişman eden, Önce turuncu kutu "kadınlara özel dökülme karşıtı" ve sonrasında "supreme arındırıcı ve besleyici " yi kullanana kadar. Turuncuları önce aldım bir değişiklik olduğunu anlamıştım fakat mevsimsel olarak kendi saçımla alakalı olabilir diye düşündüm o kadar güveniyordum markaya, sonra bu supreme ile karşılaştım zincir markette indirimli olarak 4 kutu aldım. Ama böyle kötü bir şampuan daha önce kullanmadım market markası alsam daha iyi olurdu emin olun bulaşık sabunundan farksız. İndirimli alıp kar yapalım derken su an kullanamıyorum da atamıyorum da bu mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

Head&Shoulders Limonlu Şampuan Nedeniyle Kaşıntı Ve Saç Dökülmesi!

20 Ocak 01:47
Cem sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Formül Şampuan Saç Dökülmesi Ve Kepek Sorunumu Artırdı

05 Kasım 2025 12:07
Yeni Formül Şampuan Saç Dökülmesi Ve Kepek Sorunumu Artırdı
yeni-formul-sampuan-sac-dokulmesi-ve-kepek-sorunumu-artirdi-3.jpg
yeni-formul-sampuan-sac-dokulmesi-ve-kepek-sorunumu-artirdi-2.jpg

Head & Shoulders Şampuanının Köpürmemesi Ve Yanlış Kıvamı Nedeniyle Değişim Talebi

17 Ocak 08:33
head-shoulders-sampuaninin-kopurmemesi-ve-yanlis-kivami-nedeniyle-degisim-talebi-2.jpg

Yanlış Etiketli Mentollü Şampuan Değişim Talebi

26 Aralık 2025 00:26