Hdi Sigorta Vize Ret Yazısı!

17 Temmuz 2023 13:26

Hdi Sigorta'dan kendim ve Annem adına 33143100*** poliçe numaralı 01.06.2023 tarihinde yurt dışı vize işlemleri için gerekli olan Seyahat Sağlık Sigortasını, turu satın aldığım his Travel vasıtası ile yaptırdım. Poliçe içinde Vize reddi olması durumunda tur ücretinin iadesini kapsayan teminat da bulunmaktadır. Vize reddi tarihi 12.05.2023 gelmiştir. His travel'deki i*** hanım da vize çıkmazsa sigortadan para iadesi alabileceğimi söylemişti. Ben de Güvenerek Sigorta yaptırdım. Sigorta şirketi gönderilen Vize Reddi belgesinin orijinal olmadığını bahane göstererek ödemesini yapmamaktadır. Bu evrakı Kosmos Vize Merkezinden his travel, Belgeyi tarafıma kargo yapmıştır. Kosmos Vize’den bu belgenin orijinal olmadığını teyit almak için gittiğimde belgenin orijinal olduğunu söylediler. Ayrıca Yunanistan Konsolosluğu'na gittim onlarda Vize ret yazısının orijinal olduğunu söylediler.
Hdi Sigorta bu belgenin orijinal olmadığını dile getiriyor, Kosmos Vize belgenin orijinal olduğunu söylüyor, Bu belgenin orijinal olduğunu kim kanıtlayacak bilen var mıdır? Sigorta Şirketi hasar ödemesini yapmamak için elinden geleni yapıyor, Benim ve Annemin vize reddi aldığına dair hem His travel hem de çalıştığı vize merkezinden teyit alabilir. Bundan sonraki süreç hukuki yola başvurmak olacak, tahkim yoluna gideceğim.
Hdi Sigorta, his Travel firmalarının kapısından dahi geçmeyin. Bu kadar çözümsüzlük adına kurulmuş hizmet sektörü firmaları görmedim.

profile profile profile
17 Temmuz 2023 13:26 (Şikayetten 1 dakika sonra)
Altay
Altay
21 Temmuz 2023 17:53

Ayşegül Yılmaz tomalak dan cevap bekliyorum gelen cevap ba göre yasal haklarım olan hukuki yollara baş vuracağım.

26 Temmuz 2023 06:51

Sn. İlgili, Tarafınıza hem sözlü hem de yazılı olarak bildirildiği üzere, vize ret yazısının orijinalinin tarafımıza gönderilmesi durumunda hasara ilişkin değerlendirme yapılacaktır. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, HDI SİGORTA A.Ş. Müşteri İlişkileri

11 Temmuz 2023 16:16
hdi-sigorta-hasar-odemesi-yapmiyor-1.docx
Ozgur sonuçtan hiç memnun değil

08 Temmuz 2025 16:36
Seyahat Sağlık Sigortasında Gereksiz Evrak Talepleri Ve Yetersiz Destek
Seyahat Sağlık Sigortasında Gereksiz Evrak Talepleri Ve Yetersiz Destek

17 Ekim 2023 21:51
Umutcan sonuçtan hiç memnun değil

11 Nisan 2025 20:27

11 Temmuz 2023 11:08