Tolga sonuçtan çok memnun

HD İskender Restaurant İskender Et Gramajı

HD İskender Restaurant İskender Et Gramajı
16 Mart 2024 20:22

Merhaba. Bugün Nata Vega Ankara şubemizde İskender yedim. (1 porsiyon) Bizimle ilgilenen personele bir porsiyonda ne kadar döner olduğunu sorduğumda, etin gramajını bilmediğini, üstü kapanıncaya kadar doldurduklarını söyledi. İskender gibi dönerden yapılan ürünlerin değerli kısmı ettir ve ben sizin ürününüzde ne kadar et yediğimi bilmiyorum. Menünüzde tabağın gramajı yazıyor, ki bu çok saçma. Yani yarım kilo yoğurt getirseniz de yeterli olacak gibi görünüyor. Sorum şu: 1 porsiyon İskenderinizde kaç gram döner eti var? Umarım doğru bir cevap alabilirim. Aksi takdirde ulaşabildiğim tüm ilgili mercilere şikayette bulunacağım. Teşekkürler.

18 Mart 2024 15:07 (Şikayetten 1 gün sonra)
18 Mart 2024 16:26

Merhaba, Konuyla ilgili gereken incelemeleri daha detaylı yapabilmek adına size burada belirtilen telefon numaranızdan ulaşmayı denedik ama ulaşamadık. Aktif olarak kullandığınız başka bir telefon numaranız varsa paylaşabilirseniz seviniriz. İyi günler dileriz.

Tolga
Tolga
19 Mart 2024 14:18

HD iskenderin bir porsiyonunda 70gr et olduğunu öğrendim. Amacım da buydu. Müşteri hizmetlerinden arayan Arzu hanıma ilgisinden dolayı teşekkür ederim.

Yılmaz
Yılmaz

Porsiyon da 70 gram et hiç koymasaydınız ayıp be

Erdinç sonuçtan hiç memnun değil

Siparişimde Eksik Gramaj Ve Yanıltıcı Porsiyon

17 Haziran 2025 12:45