Ömer sonuçtan memnun

Hawk Gaming Chair Hawk Game Chair Yükseklik Ayarı Bozuldu

02 Ocak 2024 21:26
Ömer'in Teşekkür Mesajı
“Öncelikle teşekkür ederim tarafıma yedek parçalar ücretsiz bir şekilde gönderildi. Yastık sorunundan bahsetmiştim yeni yastık göndermişler aynısından sorun çözülmedi ama teşekkürler yine de😄.”

Tam 1 yıl önce almış olduğum Hawk Gaming Chair FAB 4 koltuğumun yükseklik ayarı bozuldu. Koltuk şu an en düşük yükseklikte ve hiçbir şekilde yüksekliğini arttıramıyorum. Yükseklik ayarı bayağı önce yani daha 1 yılını doldurmadan bozuldu fakat yeni yazmaya vakit bulabildim. Masam yüksek olduğu için koltuğum bayağıdır işlevsiz. Ayrıca aldığımdan beri sırt yastığı alttaki araya kaçıyor ve sırt ağrısı konusunda birebir hale geliyor.

09 Ocak 2024 14:15 (Şikayetten 6 gün sonra)

Merhaba, yaşadığınız sorun için üzgünüz. Ekibimiz sistemde kayıtlı olan iletişim bilgileriniz üzerinden sizlere en kısa sürede ulaşım sağlayacaktır. Yaşadığınız sorunlu süreç için özür dileriz. Telafisi konusunda en hızlı şekilde inceleme yapılacaktır. Hawk Gaming Chair.

Ömer
Ömer
09 Şubat 2024 18:17

23 Ocak 2024 07:26
Hawk Gaming Chair FAB V4 Oyuncu Koltuğundaki Büyük Sorun
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

17 Şubat 2024 23:34
Uğur sonuçtan çok memnun