Hattuşa Vacation Thermal Club İnsanları Yanıltıyor

17 Nisan 2023 14:15

Bu kadar şikayet edilen bir tesis hala aynı tas aynı hamam yöntemine devam ediyorsa benim yazmamın ne anlamı olacak bilmiyorum ama biri görür de en azından faydam olur. Belki diye yazıyorum. Akçay kordon'da tamamen yanlış bilgilerle elimize tutuşturulan davetiye ile güre Hattuşa Termal lub kazdağları şubesine özel servis aracı ile götürüldük. Kapıda başladılar ne iş yapıyoruz, yaşımız, maddi durumumuz bilgi almaya. İçeride konteyner görünümlü yemekhanelerinde yemek ikramından sonra bize verilen görevli tesisi gezdirdi. Sonra başka bir konteynere soktular. Plastik masalarda, uğultu arasında karton bardaklarla çay Nescafe ikramları yaptılar. O kadar para istiyorlar ama güzel bir yerde ağırlamak, en azından cam bardakta ikram yok! Başladı saçma bir pazarlık ama ne saçma.

A4 kağıdına ispirtolu kalemle X yazdı tek bilinmezli denklem bakın bu tutarı patronlar açıklayacak dedi. Konuştu da konuştu. Uğultu bir yandan, çocuk durmaz sıkıldı bir yandan. Çocukları oyalamak için yalandan bir çocuk oyun alanı yapmışlar çok zeki arkadaşlar. Bitmeyen saçma manipülasyon çalışmalarında kol kaldırarak ortada konsomatris gibi gezen patronlar masaya davet ediliyor. X bilinmezi asla açıklanmıyor ve sonunda bize ne kadar verebilirsinize kadar düşüyorlar. İyi de ben oraya devremülk almaya gelmedim ki. Ayıca hiç cazip fiyatlar ve imkanlar sunmuyorlar. Özel günlerde kullanamazsın, yemek yok mutfakta yaparsın ya da restorana para verirsin, yurt dışı için önceden haber ver beğenmezsen değişim yok ayrıca ücret ödenecek. Bitmeyen bir dört saatin sonunda ben bağırmaya başladım. Bu neden bu kadar uzun sürüyor. Ben gidiyorum panik atağım var diye. Kusura bakmayın diyeceklerine yahu alın da öyle gidin dediler.

Sonuna gelmiştik biraz daha durun bize para verin. Öyle ölün diyecekler neredeyse. Bizi o kadar saat tutmaları da onlara layık mıyız diye denemek içinmiş. Bu saf yanıltma sistemine orada kanan iki kişi oldu ne yazık ki bunu da çan çalıp, deli gibi bağırıp, alkışlayarak kutladılar. Son derece kaba, sadece satışa odaklı, sizi esir alan bir sistem söz konusu. Ben çok parlayınca ısrarı bıraktılar, giderken de arkamızdan kötü kötü baktılar. İyi işletmeler yoldan müşteri toplamaz unutmayın. Ayrıca kazdağlarında ne hakla kurulmuş bu içi boş devremülk satış ağı? Devlet neden ilgilenmiyor?

18 Mayıs 2023 10:18 (Şikayetten 1 ay sonra)

Ruken sonuçtan hiç memnun değil

18 Haziran 2025 14:16

10 Nisan 2025 13:00