Yaprak sonuçtan hiç memnun değil

23 Kasım 2023 22:15

Köpeğim alerjik bir durum yaşadı ve veterinerimizin tavsiyesi üzerine PetRight'ın ürünlerini Hasvet Medikal'den 16.11.2021 tarihinde sipariş verdim. Siparişim 20'si akşamı firmayı arayıp ürünlerimi sorduğumda, ürünün 21'inde kargoya verileceğini ve en geç 23'ünde elimde olacağını söylediler. Herhangi bir kargo mesajı gelmeyince, şirkette benimle ilgilenen kişiyi 22'sinde aradım; kargoya verildiğini söylemeye devam etti.

Bugün, yani 23'ü tarihinde akşam saat 17:27'de ürünümün kargoya verildiğine dair mesajı Yurtiçi Kargo tarafından aldım. Günlerdir köpeğimin kaşıntısı devam ediyor ve mağdur ediliyoruz.

Eğer üründe stokta sorun yaşıyorsanız, neden bizi oyalıyorsunuz? Eğer elinizde ürün varsa, günlerdir neden yollamıyorsunuz? Kimseyi mağdur etmeye hakkınız yok. Kaşıntıdan perişan olan bir köpeğim var, biraz vicdan diyorum.

02 Ocak 2024 16:06 (Şikayetten 1 ay sonra)

Merhaba, size daha kaliteli hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi gönderirseniz sizinle iletişime geçmek ve yaşadığınız tecrübeyi dinlemek/çözümlemek isteriz. Anlayış ve ilginize teşekkür ederiz.

Kargo Kabusu: 40 Günlük Bekleyiş Ve İade Sorunu

26 Ekim 2024 23:35

03 Nisan 2025 14:26
Acil Tıbbi Ürün Siparişimde İletişim Sorunları Ve İade Süreci
Acil Tıbbi Ürün Siparişimde İletişim Sorunları Ve İade Süreci
Taner sonuçtan hiç memnun değil

06 Ağustos 2023 19:02
Hedef MEDİKAL'in Oyalama Taktikleri.
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Sipariş Edilen Ürünler Teslim Edilmedi, Ücret İadesi Yapılmıyor

25 Ekim 2025 13:35