Ceyda sonuçtan hiç memnun değil

06 Nisan 2024 14:03

Dün (05.04.2024) tarihinde kızımın isteği üzerine Tarım Kredi kop. Marketinden Haribo (poşette çoklu olanlardan) Jelibon aldık. Eve geldiğimizde tam bir hayal kırıklığı ile karşılaştık. İçindeki jelibonlar ya bayat yan eriyip birbirine taş gibi yapışmış. Kızım o kadar çok ağladı ki istedi veremiyorum yenecek gibi değil. Markanıza güvenip daha önce tekli paketlerden alıyorduk bir problem yaşamadık. İnanın hiç birini yiyemeden direk çöp oldu. Böylesine çocuklara özellikle hitap eden bir firmadan böyle bir şey beklemezdik. Biz gereğinin yapılmasını rica ediyoruz.

15 Nisan 2024 13:41 (Şikayetten 8 gün sonra)

Tüketicimiz ile görüşülmüş olup, detaylı bilgi kendisi ile paylaşılmıştır. HARIBO-Türkiye Müşteri ilişkileri

15 Nisan 2024 13:55

Müşteri temsilcisi tarafıma dönüş yapmıştır. Resimler üzerinden 'ürünlerin erime kaynaklı birbirine yapışıp sertleştiğini, firma kaynaklı olduğunu satış danışmanlığına gerekli bilgilendirme yapılacağını iletmiştir. Yani paranız çöp oldu üzgünüm demeye getirmiştir. Üstüne daha çözülmeyen şikayeti kaldırmamı rica etmiştir. Herhangi bir ürün ücret iadesi ya da ürün iadesi yapılmamıştır. Tarafıma numune gönderimi sağlanırsa incelenip iade ya da ürün daha sonra gönderileceğini ya da gönderilemeyeceğini iletmiştir. Şikayet var üzerinden yaptığım şikayette ürünün belli bariz resimleri videoları mevcuttur ve bellidir. Lütfen Haribo marka ürün alacağınız zaman paketlerin içerisine dikkatli bakın. Kutu paketi varsa dokunmayın bile.

Haribo Parti Boy Boş Paket

Serap
07 Şubat 2024 22:55
Haribo Parti Boy Boş Paket

Hayriye
29 Temmuz 2023 15:15
Haribo Jelibon Daha Eve Varmadan Eridi.
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Çocukların Tükettiği Jelibon Paketinden Bozulmuş Ve Şekilsiz Ürün Çıktı: Hijyen Ve Denetim Eksikliği

Ayşe
11 Haziran 2025 23:48
cocuklarin-tukettigi-jelibon-paketinden-bozulmus-ve-sekilsiz-urun-cikti-hijyen-ve-denetim-eksikligi-3.jpg
cocuklarin-tukettigi-jelibon-paketinden-bozulmus-ve-sekilsiz-urun-cikti-hijyen-ve-denetim-eksikligi-2.jpg

Fidan
22 Aralık 2023 14:16
Haribo Satın Aldığımız Jelibon Bozuk Çıktı!
Haribo Satın Aldığımız Jelibon Bozuk Çıktı!
Kübra sonuçtan memnun değil

Kübra