18 Temmuz 2024 17:21

Hangikredi üzerinden On Dijital Bankacılık yani Burgan Bank'ın 15.000 TL faizsiz ihtiyaç kredisi reklamını gördüm. Reklamda herhangi bir detay ya da başvuru şartı bulunmamaktaydı, sadece yeni müşterilere özel yazmaktaydı. Uygulama üzerinden bu reklama tıklayıp başvuru formlarını doldurdum. Burada On Mobil'i indirmem gerektiği yazıyordu. İndirdim, indirdikten sonra müşteri oldum. Akabinde 6 ay 15.000 TL kredi başvurusu yaptım fakat başvurum kabul edilmedi. Banka müşteri temsilcisini aradım, onlar bana kredi notuyla ilgili başvuru onayımın kabul olmadığını söyledi. Ben de kredi notuyla ilgili Hangikredi uygulamasında belirtilen bir şey olmadığını söyledim. 'Bizim internet sayfamızda var, orasını bilemiyoruz' dediler. Hangikredi üzerinde bulunan bu reklam nedeniyle bu bankaya müşteri oldum ve kredi vermediler.

18 Temmuz 2024 17:22 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba, HangiKredi çözüm merkezi tarafından en kısa zamanda size dönüş sağlanacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Tayyip
Tayyip
18 Temmuz 2024 18:13
hangi-kredi-reklamindan-gordugum-on-dijital-bankacilik-reklami-aldatti-1.jpg

Hangi kredi Beni aradı On dijital reklamı üzerinde bulunan minicik bir ünlem işareti varmış orada detay yazıyormuş, o ünlem tıklamak gerçekten büyük marifet gerektiriyor bizden o ünlemi görmemizi ve o ünleme tıklayarak detayı görmemizi bekliyorlar bu bildiğimiz aldatmadır işte

19 Temmuz 2024 11:18

20 Ağustos 2024 21:16

15 Şubat 2024 17:58
Hangikredi.com'un Reklamı Ve On Digital Bank'ın Asılsız Vaadi
Akşit sonuçtan hiç memnun değil

14 Nisan 2025 23:22

12 Haziran 2024 10:36