Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Bafra Halk Eğitim Merkezi Dikiş Kursu Adı Altında Öğretilen Koca Bir Hiç

02 Nisan 2024 18:04

Sarıçevre Mahallesi'nde ev hanımlarına yönelik olarak açılan dikiş kursu ve kurs hocasıyla ilgili yaşananlar hakkında düşüncelerimi yazarak anlatmaya çalışacağım. A****** isimli öğreticiye dair gözlemlerimi paylaşmak istiyorum. Kendisinin sadece dikiş öğretmek yerine, insanların kişisel zaaflarıyla ilgilenerek, belki bir kurs daha açabilirim düşüncesiyle eğitim-öğretim faaliyetlerinin dışında insanları dışladığını fark ettim.

Bildiğiniz '50'ye al, 100'e sat' stratejisi ile ticaret yaptığını, bu durumun kumaş satıcılarının ödediği vergilerin haksız yere olduğunu düşündüğümü belirtmek isterim. Öğrencilerle arasındaki ilişkilerde işine geldiği gibi davrandığını, bu durumun da olumsuz sonuçlar doğurduğunu ve insanları birbirine düşman ettiğini gözlemledim.
Eğer isterseniz, bir görevli göndererek kursiyerlerin de bu durum hakkındaki düşüncelerini öğrenebilirsiniz. Derslerde öğreteceği konuların sadece defterde yazılı olduğunu, ancak pratiğe dökülmediğini fark edeceksiniz. Devletimizin kaynaklarının boşa harcanmaması gerektiğini, görevlendirilecek kişilerin gerçekten bu işi hak eden insanlar olması gerektiğini düşünüyorum. Hatta bu kişilerin tekrar tekrar sınava tabi tutulmalarının uygun olacağını öneriyorum. Dikiş dışında olumsuz davranışlar sergileyerek insanları birbirine düşman eden bu durumun araştırılmasını ve gereğinin yapılmasını talep ediyorum.

03 Nisan 2024 20:28

Anlatmaya çalıştığımız hususu mağduriyet yaşayan eşim olduğundan gerekli yer olan Bafra halk eğitim merkezi müdürlüğüne belirtmeye çalışmasına rağmen böyle çok normalmiş gibi karşıladı orada bulunan sorumlu görevli F*** adında yetkili tarafından yani bu durumda illegal davranan bizlermiş gibi tutumda bulunarak dikiş kursu adında fakat sosyalleşme için açıldığı belirtilmiş olup bu görevliye bu kanaldan bu paralar kendi cebinden mi yoksa devletin kasasından mı çıktığının hatırlatılmasını, yani sosyalleşme kaynaşma ile olur Ferhat bey kutuplaştırma, böl parçala yönetle değil, hem de hani zan altına kalma ma adına görevli göndererek ne öğretildiğini, kurs hocası sıfatıyla gönderilen kişinin bakkal defteri edasıyla kumaşlardan farksız bir şekilde ticari hareket etmesi siz ce de normal ise o zaman bunun ticaretini yapan vergisini ödeyen esnafların günahı ne sizler bu işi yapamıyorsa hakkıyla yapanlar gelsin. Bize özel davranın diye özel bir istekte bulunmak için gelmedik gereğini belki haksız bir sıfat olur diye araştırdıktan sonra yapılması husunu örtmeye çalışmak mı sizin derdiniz.

05 Nisan 2024 22:56

Şikayetten memnunmusun diye bir seçenek geldi de şikayet var sitesi bu durumu kimsenin kaleye almadığı alenen aşikarken neyin memnuniyeti şaka gibi değil mi!

Mersin Halk Eğitimi Merkezi Dikiş Hocasından Şikayetçiyiz!

16 Mayıs 2024 11:11

31 Ekim 2023 21:32
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Mersin Toroslar Halk Eğitim Merkezi Öğretmenleri Ve Öğrencileri

27 Eylül 2024 11:38
Mervemsii sonuçtan hiç memnun değil

Sosyal Dayanışma Merkezi Mağduriyeti

26 Haziran 2025 14:47