Alanya Halk Eğitim Merkezi Çalışan İnsanların Saygısızlığı

02 Ağustos 2023 15:37

Alanya halk eğitim merkezine hijyen belgesi için başvurdum. Ertesi gün beni derse çağırdılar. Derse sadece 10 dakika geciktim çünkü gece çalışıyorum ve evim halk eğitim merkezine uzaktı. Ders 9.30 daydı ben 9.45 de müdür yardımcısının yanına çıktım çünkü oradaki görevli derse geciktiğimiz için önce müdür yardımcısıyla görüşmemiz gerektiğini söyledi. Çıktığımızda bize geciktiğimiz için derse giremeyeceğimizi söyledi. 10 dakika için 100 lira param gitti hatta 150 lira çıkarmamı istedikleri kağıtlarda 50 lira tutmuştu tekrar para verip başvurmam gerektiği söyledi ancak bunları çok kaba bir üslupla söyledi. Kendisine gecikme nedenimi anlattım ve girebilmek için izin istedim bana "yok ya" diye cevap verdi m*** isimli müdür yardımcısı çok saygısız ve tam bir kadın düşmanı gibi davrandı.

Paramı geri istediğimde benimle tartışmaya geçti. Ben madem saat geçince derse alınmaz uyarısında da bulunsaydınız dediğimde "her şeyi haber mi vereceğiz dedi" zaten hijyen belgesine başvuran insanlar çalışan insanlar. Yani bir 10 dakika için hem paramı hem de zamanımı kaybettim sorumlusu da müdür yardımcısı olacak m***. Bu tavır bu üslup bu kin nefret niye kime?

31 Temmuz 2023 14:10
Fatih sonucu yetersiz buldu

15 Ekim 2024 20:26
Rana sonuçtan hiç memnun değil

Buca Halk Eğitim Merkezi Halk Eğitim Merkezi Hijyen Belgesi Vermiyor

14 Eylül 2024 10:53
Songül sonuçtan hiç memnun değil

18 Eylül 2023 19:46
Ahmet sonuçtan çok memnun

22 Eylül 2023 06:53
"Sorunumu çözdüm çalışanlar ilgiliydi teşekkürler"