Hake Eğitim Kurumunun Gerçek Yüzü

04 Kasım 2023 06:39

4. Sınıfa giden oğlum için 2 kurluk paket aldım. Eğitimden asla memnun kalmadık çocuğumda hiçbir etkisini görmedik bile. Çocuklara eğitime başlamadan evvel okumaları gereken yerleri 3-5 kez okutuyorlar sonra Online derste hoca tekrar dinliyor.

Zaten çocuk defalarca okuduğunda okurken aşinalık oluyor. Bunun bir anlamı olmuyor ki. Biz bu parayı PC başında okuma yapsın diye mi verdik? Kur sonrası öğretmenin çocuk hakkında bilgi vermek için araması gerekirken üzerinden uzunca bir süreç geçmesine rağmen hala arayıp bilgi vermedi.

Hocasına tekrar mesaj yazdığım halde üzerinden 3 hafta geçti hala bilgi yok. Bu kadar ilgisiz bu kadar para amaçlı bir eğitim kurumu olamaz.

Daha uygun fiyata bu eğitimi alabilecekken sırf burası olsun diye iki katı para verip hem de 2 kur parasını birden ödedik. Asla aldıkları parayı hak etmiyorlar. Ben buraya bakmamıştım keşke bakıp öyle kayıt yaptırsaydım.

Filiz
Filiz

Hake eğitim ile ilgili geçmiş yorumlarımız neden kaldırıldı acaba? Üstelik ciddi bir şekilde kullanıcılar tarafından okunmuş bir yazıydı. Yeni bir sayfa mı açmaya çalışıyorlar sıkıntılı durumları gizlemek için neler yapılıyor anlamadım. Instagram sayfalarıda öyle. Asla negatif yorum yok çünkü siliyorlar

Ayşe
Ayşe

Merhaba ben de ismi doky okuma olarak değişince bir de şikayet var mı dedim iyikide bakmışım teşekkürler

Meryem
Meryem

Eğitim ücreti dudak uçuklatan cinsten. Şikayet var mı diye bu sayfaya geldim. İyi ki de gelmişim.

Buket sonuçtan memnun

Etkisiz Eğitim Ve İlgisiz Hizmet

16 Kasım 2024 09:37

Eğitim Paketi Sonrası Destek Ve İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar

28 Temmuz 2025 13:54
Alp sonuçtan hiç memnun değil

22 Ağustos 2024 20:20