Derya sonuçtan hiç memnun değil

Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi Manisa Üniversite Hastanesinde Randevu Ve Sıra Bekleme Sorunları

16 Kasım 2023 13:39

Manisa celal bayar üniversite hastanesinde bugün saat 11 de randevum vardı. 10 45 te hastanedeydim tabi bayağı kalabalık var. Ekrandan takip edeceğiz numaramızı tamam edelim ama sorun su ki ekrandan numara ilerleme yok. Neyse saat 11 oldu ama yanımdaki 10 40 hastası daha içeri giremedi Çünkü isim yanmıyor ama bu arada içeri hasta giriyor sonuç içinmiş. Sonuç gösteren ve randevulu sıra alan hastalar karışık yani. Sonra 10 40 hastası doktora ben ne zaman içeri alınacağım diye sormak için girdiğinde sıranı bekle diye hem sekreter hem doktordan cevap geldi. Doktor değil de ben sekretere kızdım Çünkü engelli hasta ve annesini azarlar tonda konuşuyordu. Engelli altını çizerim. Sonra ben devreye girdim ve kızamazsın hakkını savunuyor herkes ben de dahil dedim. Tabi bu sırada birkaç kisi daha evet sıra gelmiyor diye bağırdı. Neyse bir anda ekranda isimler yanmaya başladı evet sıra ilerliyordu şaşırdık mi hayır sesimiz çıkınca hastanenin beynine kan gitmeye başladı sanırım. Neyse çok uzattım ama tam anlatmak istedim. Sonuç ortopedi doktoru 2 adet ve 9 dan 11 e 80 hasta baktıklarını ilettiler yani suçlu biz hastalar miyiz doktorlar mi hastane yonetimi mi kim suçlu acaba. Hastane sistemi değişsin artık hastalar doktorların ağzına bakarken bu kadar da ezilmesinler artık. Biz hastayız ki oradayız doktorlar da bakmak zorunda ama herkes isini severek yapsın lütfen hastane yonetimi ya da yetkililer sorun nerede ise ilgilenin artık insanlara değer verin.

Rıdvan sonuçtan hiç memnun değil

Hafsa Sultan Hastanesi Hastane Güvenlik Personelinin Usulsüz Sıra İşlemi Mağduriyeti

02 Mayıs 2025 07:10

01 Ağustos 2023 12:00
Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi Farklı Polikinlik Randevu Farklı Yer
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

13 Haziran 2023 17:07
Salim sonuçtan hiç memnun değil

Ufuk Üniversitesi Dr.Rıdvan Ege Hastanesi Torpilli Hasta Mağduriyeti Ve Uzun Bekleme Süresi

22 Temmuz 2024 17:29