Fevzi sonuçtan hiç memnun değil

Hacettepe Üniversitesi Hastanesi Çocuk Acil Servisi Mağduriyeti

20 Haziran 2023 13:24

19.06.2023-20.06.2023 tarihleri arasında hacettepe Üniversitesi ihsan doğramacı çocuk acil servisi'ne kızımın ayak rahatsızlığı sebebiyle saat 00:00'da giriş yaptım. Sıramın bana gelmesiyle hanımefendi doktorumuza muayene olduk ve sonrasında röntgen çekimi istendi. Röntgen sonuçlarına göre ortopedi doktorunun görüşüne ihtiyaç duyuldu. Ancak, 1 saat boyunca ortopedi doktorunu bekledim ve nöbetçi doktorlara ortopedi doktorunun ne zaman geleceğini sorduğumda, ne zaman geleceğinin belirsiz olduğunu hatta sabaha karşı bile gelebileceğini söylediler. Nöbetçi ortopedi doktorlarını aradığımızda bile aramalara cevap vermediler. Kızımın gerekli tedaviyi alamaması ve nöbetçi ortopedi doktorlarının sadece bizi değil, tüm çocuk acil polikliniğini mağdur ettiği açıktır. Hastane giriş ve kayıtları ile kamera kayıtları durumu doğrulamaktadır. Nöbetçi ortopedi doktorları hakkında gerekli işlemlerin yapılmasını ve daha fazla mağduriyetin önlenmesini rica ederim.

Acil Serviste Uzun Bekleyiş Ve İlgisizlik

03 Aralık 2024 09:15
Ruzgar sonuçtan hiç memnun değil

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Açık Ortopedi Ve Poliklinik Ortopedi Mağduriyet Yaşama

22 Haziran 2023 13:13
Asilhan sonuçtan hiç memnun değil

Acil Serviste İlgisizlik Ve Kaba Davranış Mağduriyeti

16 Eylül 2025 12:58