Saliha sonuçtan hiç memnun değil

13 Kasım 2024 23:09

24 gün önce Güzel Kapı firmasının Bayrampaşa showroomuna giderek dairemizin kapı siparişlerini verdik ve kaporalarını ödedik. Öncesinde de WhatsApp üzerinden ölçülerimizi adetlerimizi ve net olarak ne istediğimizi ifade ederek showroomlarına gittiğimizi belirtmek isterim. Çok basit bir detayı showroomda anlatana kadar dakikalar harcadık. Kendi mesai arkadaşları da dahil 4 kişi 1 hanımefendiye daire kapısı aksesuarını anlatamadık. Aslında orada büyük bir sıkıntı olabileceğini anlamalıydık, hadi insanlık halidir ters günüdür dedik önemsemedik. Zaman geçti, montaj ne zaman diye aradığımızda form numarasını almasına rağmen kendi elleriyle Amerikan kapı yazmasına rağmen aynı hanımefendi siz Amerikan kapı aldığınıza emin misiniz. Gibi garip cümleler kurdu, montaj için ben size döneceğim dedi ve dönmedi. Yine biz kendisini arayarak montaj gününü netleştirdik. Buraya kadar her şeye tamam ama gelin görün ki montaj günü getirilen çift kanat camlı salon kapılarının birbiriyle alakası yok, oda kapılarından biri çatlak ve rötuşlanmış. Montaj ustası yardımcı olmaya çalışırken satışı yapan hanımefendi bizle muhatap olmak yerine montaj ustası aracılığıyla ciyaklayarak ne diyor o diye üste çıkmakla meşgul. Aynen cümle bu ne diyor o! Halbu ki 10 dakika önce ne dediğimizi gayet kibarca hanımefendiye yazılı ilettik sorun nedir diye yine bizi aramaya tenezzül etmedi. Biz hayır bu şekilde farklı kapı istemiyoruz derken hala ustaya tamam kabul ettiler. Diyecek kadar da konudan uzak ve dinlemiyor ya da işine gelmiyor. Firma sahibi deseniz yine montaj personeli aracılığıyla bizimle iletişim kuruyor. O montajcıya söylüyor. Montajcı bize iletiyor. 24 Günün sonunda da teknik olarak genişlik ölçüsü farkından dolayı iki kapıyı aynı yapamayacakları sonucuna ulaşıyorlar. Bunca yıldır sayısız firmaya iş yaptırırım bu kadar müşteri ilişkilerinden uzak, ne yaptığını bilmeyen, yapıp yapamayacağı işi sipariş alırken netleştiremeyen ve zayıf bir işletmeye rastlamadım. Sonuç olarak bütün kapıları iade ettik, 24 günümüz boşa geçti, kışın ortasında kapısız kaldık. Sipariş formu ve karşılıklı kapora ve iade dekontlarımız da mevcut. Hayır böyle olmadı diyecek bir yetkili varsa da buyursun beni arasın hukuki olarak yargı önünde ifade edelim

Koray sonuçtan hiç memnun değil

23 Ekim 2023 02:16

29 Nisan 2025 18:11
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Torun Kapı Sözünde Durmayan Ve Kalitesiz Hizmet Sunan Firma

21 Eylül 2024 13:40