Güventepe Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği İltihaplı Dişi Çekmek

12 Ekim 2023 15:09

Geçen gün ağrıyan dişim için gittim, antibiyotik içtiğimi ve dişimin şiş olduğunu söyledim. Orada karşılaştığım diş hekimi R****** bey, bana iltihap kapmış dişimi çekmeyeceğini, kanal yapılması gerektiğini söyledi. Kanal yapıldıktan sonra dişin içi boşalacak ve şişlik azalacaktı. Ancak dişi çekerken yaptığı anestezide hissettiğimi söylediğimde, hissetmeyeceğimi ve böyle bir şeyin olmayacağını iddia etti. Dişim apseli olduğu için anestezi etkili olmadı ve kısa sürdü. Anestezi süresinin kısa olacağını bile bile, o doktor bunu bilemedi. Sonuç olarak, apseli dişim çekildi. Ancak daha sonra ağrıya dayanamayıp tekrar gittiğimde, diş kökünde hala apse olduğunu ve iltihabın gitmediğini söyledi. Bana, dişi çektikten sonra köküne bakıp kızarıklığı ve şişi fark etmediğini söyledi. Bu durumu anlamakta güçlük çekiyorum. Aklım, apseli dişin çekimi sonucunda ölüme bile yol açabileceği düşüncesini taşıyor. Herkes, bunu nasıl başardığınızı anlamıyor. Benim aklım almıyor.

Sibel sonuçtan hiç memnun değil

Apseli Dişe Yanlış Müdahale Ve İlgisiz Personel Deneyimi

16 Haziran 2025 11:25
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Kıraç Diş Doktorun Tedavi Kararları Ve Hastanın Yaşadıkları

10 Eylül 2024 23:41

Avcılar Marmara Diş Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Yanlış Dişimi Çekmeye Kalktılar

23 Temmuz 2024 21:29

Maksident Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Yaptığı Dolgunun Ardında Durmaması