Defne sonuçtan hiç memnun değil

Güven Kavak Fotoğraf Ve Tasarım Albümü Bugün Zorla Aldık Ama Üstünde Tepinilmişti

23 Aralık 2024 01:05

Türlü bahanelerle işini savsaklayıp yok babam öldü, yok kanser oldum, yok babamın karısı babam ölünce tatile gitti, yok davalık oldum miras peşine düştüm gibi bahanelerle 8 ay aksattı. Üstüne albümümüzü isteyince her yerden engelleyip hakaretler etti.

Yanında çalışan o kadını saymıyorum bile. Müşteriyseniz müşteriliğinizi bilin gibi cümleler üstüne şahsımıza ve ailevi değerlerimize küfürler edildi. Sanki insanlık suçu işlemişiz gibi fotoğraflarımızla bizi ailemize söylemekle tehdit etti. Fiş fatura deseniz yok, fatura bile kesmemiş:) siz düşünün profesyonelliğini.

Albümü bugün zorla aldık ama üstünde tepinilmişti şaka yapmıyorum çocuk gibi üstünde tepinmişler. Bir de Google yorumlara kurulup bekleme sürecini iyice uzattılar.

21 Aralık 2024 11:47

Hayatınızda daha kötü bir işletme görmeniz imkansız.  'Babam öldü', 'Kanser oldum', 'Babamın karısı babam ölünce tatile gitti', 'Davalık oldum', 'Miras peşine düştüm' gibi bahanelerle 8 ay aksattı. Üstüne albümümüzü isteyince her yerden engelleyip hakaretler etti. Yanında çalışan o kadını saymıyorum bile, 'Müşteriyseniz müşteriliğinizi bilin' gibi cümleler üstüne şahsımıza ve ailevi değerlerimize küfürler edildi. Sanki insanlık suçu işlemişiz gibi fotoğraflarımızla bizi ailemize söylemekle tehdit etti. Fiş fatura deseniz yok, fatura bile kesmemiş. Albümü bugün zorla aldık ama üstünde tepinilmişti, şaka yapmıyorum, çocuk gibi üstünde tepinmişler. Bir de Google yorumlara kurulup bekleme sürecini iyice uzattılar.

20 Aralık 2024 21:26

26 Kasım 2024 23:19
Müge sonuçtan hiç memnun değil

Dugunhatiram (Instagram) Dış Çekimdeki Hizmet Kalitesizliği Ve Baskı Kalitesizliği

16 Kasım 2023 14:42