Müge sonuçtan hiç memnun değil

Dugunhatiram (Instagram) Dış Çekimdeki Hizmet Kalitesizliği Ve Baskı Kalitesizliği

16 Kasım 2023 14:42

12 Temmuz'da dış çekim yaptık ancak albümler bana 11 Kasım'da iletildi (4 ay) ve her ay mutlaka haftada bir olmasa bile iki haftada bir sürekli sordum. Sürekli beni oyaladılar; 'Haftaya çıkıyor', 'Şu zaman çıkıyor' gibi bahanelerle karşılaştım. Ne zaman arasam 'şehir dışındayım' bahaneleri hiç bitmedi, sanki benim sorunummuş gibi davrandılar. Çekim günü de çok kötü geçti. İ**** Bey'in eşi Z**** Hanım çekimi yaptı ve her yere vaktinde gitmemize rağmen bir sonraki çekime yetişeceği için aceleyle ve hızlı bir şekilde çekti. Kıyafet değiştirmek istediğimde 'vaktimiz yok' diyerek sürekli maniple etti. Gelen albümlerin baskı kalitesi çok kötüydü. Bunu dile getirdiğimde, baskı firmasıyla 10 yıldır çalıştıklarını ve son bir yıldır müşterilerden benzer şikayetler aldıklarını bildirdiler ancak yine de hiçbir önlem almamışlar. Ayrıca bu tarz problemlerini sanki beni ilgilendiriyormuş gibi anlattılar. Afişi rulo yapıp göndermişler ve kırışıp buruşmuştu. Ödediğim paket içerisinde drone çekimi de vardı ancak drone çekimi yapamadılar ve bunun yerine ekstra bir şey göndereceklerini söylediler. Ancak hiçbir şey göndermediler. Ben ödemeyi o gün peşin yaptım; 4.900 TL'm çöpe gitti. Yazık, hiç memnun kalmadım ve çok pişmanım.

Berfin sonuçtan hiç memnun değil

Wedding Öztürk Düğün Fotoğrafçısı Faciası

04 Haziran 2024 19:33