Gürmar AVM Mağaza Çalışanına Uygunsuz Davranış

30 Mayıs 2024 18:17

Merhaba, ben İzmir Bornova Özkanlar Gürmar'ın hem müşterisi hem de üst komşusuyum. Öğlen saatlerinde bir olaya şahit oldum. Çalışan bir kadına, diğer çalışan - büyük ihtimalle şoför - uygunsuz sözler söyledi. Bu nasıl bir insanlık? Bu ülkede, hele bu hayat şartlarında, bir kadın çalışmak zorunda diye böyle mi davranılır? Küfür dahi etti. Bu durum kabul edilemez. Kadın düşmanı gibi davrandı ve ben bir tüketici olarak, gördüğüm bu durum karşısında bir daha Gürmar'dan alışveriş yapmam ve evime de söylemem. Yönetici vasfında olan kişi dahi müdahale etmedi. Sanırım bayan çalışan işini bıraktı çünkü daha görmedim. Gün içinde bu durum hiç yakışmadı. Gürmar firmasını bu durumdan dolayı son derece kınıyorum ve ayıplıyorum.

31 Mayıs 2024 09:31 (Şikayetten 15 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamıza göstermiş olduğunuz ilgiye öncelikle teşekkür ederiz. Tarafımıza iletmiş olduğunuz konu ile ilgili detaylı incelemeyi başlattık. Markamız ürün ve hizmetleri ile ilgili her türlü soru, talep ve önerilerinizi iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Gürmar Müşteri Hizmetleri

08 Ağustos 2024 15:12
Gürmar Online Market Aynı Bana Göre Mağaza Sorumsuzluğu
Evrim sonuçtan hiç memnun değil

Gürmar Poligon Şubesi: Kasap Reyonunda Nezaketsiz Davranış Ve Yetersiz Müdür İlgisi

21 Haziran 2025 22:30
Sahin sonuçtan hiç memnun değil

20 Temmuz 2024 14:20
Hüsniye sonuçtan hiç memnun değil

Güzelyalı Gürmar Şubesi Kasap Bölümü

Hüsniye
23 Kasım 2023 16:04
Ceyda sonuçtan hiç memnun değil

20 Nisan 2024 20:31