GüneyStore Mobilya Kurulumu Yapılmayan Gardırop

06 Ağustos 2024 14:04

Guneystore'dan aldığım 6 kapaklı Oslo model gardırop, evde olmadığım bir zamanda (16 Temmuz 2024) daha sonra tekrar gelinip kurulma vaadiyle komşuma teslim edildi. Ancak o tarihten beri kimse kurulum için gelmedi. Aradığımda hafta sonu gelmek için bana randevu verip ismimi yazdırdıkları halde yine gelmediler. Tekrar aradığımda beni çeşitli numaralara yönlendirip işlemi uzattılar ve tekrar isim yazdırmam gerektiğini söylediler. Halbuki geleceklerini söyledikleri zaman da ismimi yazmışlardı. Bana söz verdikleri halde 21 gün geçmesine rağmen hâlâ yapmaları gereken işlemi yapmayan ve oyalamaya devam eden satıcıları şikayet ediyorum.

Yorumlar (9)

Sevcan
Sevcan

Peki ürünleri guzelmi gerçekten MDF kaliteli mobilyamı cevap yazarsanız sevinirim

Güney

Merhaba Oslo model ürün satın alan Burhan isimli bir müşteri kaydı bulamadık. Size yardımcı olabilmemiz için lütfen sipariş numarası veya sipariş veren isim soy isim bilgisini paylaşınız.

Ali

4.4- satıcı, sözleşme konusu ürünün sağlam, eksiksiz, siparişte belirtilen niteliklere uygun ve varsa garanti belgeleri ve kullanım kılavuzları ile teslim edilmesinden sorumludur. Sitelerinde satış sözleşmesinde bu madde var. Hatırlatın.

Ali

Mağduriyetiniz giderildi mi acaba?

Rabia

Hayır, henüz bir gelişme yok maalesef

Güney

Merhaba Rabia Hanım, Öncelikle yaşamış olduğunuz bu tatsız deneyim için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Ancak, belirttiğiniz Oslo model gardırop ürünümüzü satın alan Rabia isminde herhangi bir kaydımıza rastlayamadık. Mümkünse, siparişinize ait detayları (sipariş numarası, satın alma tarihi vb.) bizimle paylaşabilir misiniz? Bu bilgileri [email protected] adresimize göndermeniz durumunda, size en kısa sürede yardımcı olabilmek için gerekli incelemeleri yapabileceğiz. Her türlü soru ve sorununuz için bizlere 0850 304 44 74 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. En kısa sürede size geri dönüş yaparak durumu çözüme kavuşturmak için elimizden geleni yapacağımızı bilmenizi isteriz. Anlayışınız ve işbirliğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, guneystore Müşteri Hizmetleri

Rabia

Gerek yok artık bir ay oldu, sizi mi bekleyeceğiz? Hala öyle bir müşteri yok diyorsunuz. Başka usta çağırıp kurdurttuk.

Rabia

Sipariş Burhan isminde oluşturulmuştu.

Medusa sonuçtan memnun

20 Temmuz 2024 15:50
"Sorunum geçte olsa çözüldü. Dolap en baştan yenisi getirilip monte edildi. Emeği geçenlere teşekkürler"
GüneyStore Mobilya Güney Strore Ürünümü Eksik Yolladı Dolabım Yarım Kaldı
GüneyStore Mobilya Güney Strore Ürünümü Eksik Yolladı Dolabım Yarım Kaldı

Furkan
04 Eylül 2024 11:18
Haskız sonuçtan hiç memnun değil

Haskız
07 Eylül 2024 21:55