Arda sonuçtan hiç memnun değil

Gülyapan Yapı Yalıtım Malzemeleri Bozuk Malzeme Gönderdi

28 Eylül 2023 08:14

Özhan Yapımarket İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. 14/06/2023 tarihinde Gülyapan Yapı ve Yalıtım Malz. Tic. A.Ş. firmasından 19 adet atışkan 707 brüt beton astarı 12 kg (ft. no:gly2023000007494) marka ürün aldık. Gelen ürünlerin üzerinde ÜT. 22/06/2022 olarak üzerinde yazmaktadır.

Gülyapan firma temsilcisi e** Bey ile ürünü geldiği o gün görüştüğümüzde ve mağazaya geldiğinde de görüştüğümüzde bir şey olmaz herhangi bir sorun olmaz bir şey olursa ürünleri geri alırız ya da değiştiririz dediler. Biz de güvenerek firmaya malları aldık. Hatta niye tarihleri malları gönderiyorsunuz dediğimizde de hiçbir şey dememiştir. Bu ürünler iade gelmeye başladı. Kalan 11 adet ürünün birebir değiştirilmesini istediğimizde değiştirilemeyeceğini iletiyorlar. Mağazamızda kamera sistemi mevcuttur ürünler geldiğinde gölgede muhafaza edilmiştir. Hatta Gülyapan firma temsilcisi ile yapılan görüşme kayıtları ve kamera görüntüleri vardır.

Gülyapan firması hem bozuk malı satıyor hem de malı değiştirmiyorlar. Bu firmaya güvenilmeyeceğini ne yazık ki öğrendik. Firmadan bize 11 adet yeni tarihli ürünleri getirip birebir değiştirmesini talep ediyorum. Bu konuda şikayetçiyiz. Gerekirse hakkımızı her yolla (medya, hukuk, CİMER) arayacağımızı bildiririz. Acil olarak sorunumuzun çözülmesini istiyoruz.

Krom İş Memnuniyetsizliği

07 Temmuz 2023 22:49

16 Şubat 2024 20:10

Ödememe Rağmen Ürünler Teslim Edilmedi, Paramın İadesini İstiyorum

16 Ağustos 2025 20:12
Aliosman sonuçtan hiç memnun değil

Zeren Hırdavat (Balıkesir) Ayıplı Mal Satıyor

03 Eylül 2024 13:33