Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Gülbahar Sultan Kır Düğün Salonu Çok Kötü Organizasyon Ve Ekip!

10 Eylül 2024 13:50

Bu kadar kötü olacağını düşünmemiştim Haziran ayında rustik bahçede düğünümüz oldu e*** bey çok iyi anlaşmıştı her şeyi biz yapıyoruz diyerek güvenmiştim kendisine fakat bu kadar kötü beklemiyordum DJ olsun organizasyonları olsun çok kötüydü ilk DJ'den başlamak istiyorum
DJ de f*** hanım şarkıları çaldı fakat aşırı uzun çaldı tek bir şarkıda yapsa bunu anlarım fakat hepsinde aynı şekilde yaptı sanki ilk iş günü gibiydi profesyonel değillerdi videolarda dans müziği olsun aileyle oynamalar olsun testi kırma hep şarkının sonuna kadar çaldı bu hem misafirleri baydı yordu hem bizi baydı yordu biz ailemle oynarken 14 dakika bir şarkı sürekli aynı çalınmaz 14 dakika da 3 farklı şarkı çalıp oynatabilirdi aynı şarkıyı üst üste çalması çok gereksizdi kınada hareketli şarkı istememe rağmen hüzünlü parça çaldı ben kendim değiştirdim kendisi şarkıyı çalıp orada duruyor sadece. Takı takma töreninde ise önceden belirttiğimiz kişinin sunmasını istedik hem 2 gün önceden hem de düğün başlamadan 5 dakika önce olarak belirledik fakat kendisi anons bile etmedi takımız başlamıştır dedi bıraktı ben gelin olarak gittim kendisine ilettim o kişiyi çağırdım öylelikle anons etti gerçekten kötüydü sanki orada organizasyonu ben yapıyorum takı takılırken garsonların sürekli bölüyor bir şeyler sorması 2 3 kez yapıldı takıdan sonra sorabilirdi hiç hoş görüntüler değildi geline yardım eden kişi yani bana yardım eden kişi sadece telefonumu tuttu başka bir işe yaramadı sürekli akrabalarımdan yardım aldım Çünkü sözde gelinin yardımcısı geline yardım etmesi gereken DJ'nin yanında duruyordu sürekli. Akrabalarım hep koştu kına malzemelerini bize bırakın mendilleri bize bırakın biz dağıtım yapacağız biz yapıyoruz dediler fakat halay mendili 10 tane olmasına rağmen nedense organizasyonlardan birisi çıkıp dağıtmamış mendilsiz halay çekildi bunu da videoda fark ettik ben o telaşla görmemiştim 60 kişilikti misafirlerimiz fakat fazla gelen oldu içeriden zorla 1 masa açtırdık masalar içeride olmasına rağmen. Masa başı 6 8 kişi oturması gerekirken bizde 14 15 kişi oturdu içeriden 3 masa çıkartsalar bunlar olmazdı ve görüntü çok karışık göz yorucuydu fotoğrafları bastırıp damatla geline satması da çok komik bir hareketti kimisine 90 TL'ye satmış kimisine 150 TL kısacası mahalle düğünü yapsanız daha güzel olurdu en azından kendiniz yönetirdiniz e*** beyin o kadar abartarak anlatması beklentimizi karşılamadı rustik Bahçe ve ekip DJ bu şekildeydi.

15 Ekim 2024 13:55

Mi Amor Wedding Kına Düğün Müziği Skandalı

01 Eylül 2023 12:09
İremnur sonuçtan hiç memnun değil

Effendi Garden Şikayetçiyim

14 Ağustos 2024 10:55