Onur sonuçtan hiç memnun değil

Gül Kardeşler Mobilya Düğün Alışverişinde Hayal Kırıklığı

14 Aralık 2023 08:31

2021 yılında Ankara Nata Vega AVM'nin en alt katında bulunan Gül Kardeşler Mobilya'dan salon takımı ve yatak odası takımı satın aldım. Satış sürecinde gösterilen ilgi ve alaka mükemmeldi; ancak iş tamamlandıktan sonra maalesef fatura verilmedi ve iki kez yanlış yatak gönderildi.

Para iadesi talep ettiğimizde, o zaman 2.500 TL'ye aldığımız yatağı bize 2.000 TL'ye sattıklarını söylediler. 4 adet kırlent için 25 km mesafeyi en az 15 kez gidip gelmek zorunda kaldım.

Hakaret içeren konuşmalar ve ters cevaplar aldım. Nata Vega yönetimine şikayet etmekle tehdit ettiğimde ancak sorunum çözüldü. Ancak, yatak iadesi sırasında benden kesilen fazla para için hakkımı helal etmiyorum ve mağduriyetimin karşılanmasını umuyorum. Güvenilirlikleri konusunda şüphelerim var.

Songül sonuçtan hiç memnun değil

Özgüler Mobilya Kalite Farkı ve Kırılan Mobilyalarla Hayal Kırıklığı

12 Ocak 2025 01:52
Doganay sonuçtan hiç memnun değil

Mobilya Teslimatı Ve Kumaş Sorunu: Özgüler Mobilya Nata Vega Şubesinden Memnuniyetsizlik

14 Mayıs 2025 18:32
Betül sonuçtan hiç memnun değil

23 Ekim 2023 22:28

07 Ocak 2025 15:10