Engin sonuçtan hiç memnun değil

24 Haziran 2023 00:35

Dünyadaki en değerli soylara sahip presacanario köpeklerimi, o dönem bilgisizliğim ve youtube.com/@guardiaturca kanalını izleyen insanlar gibi kandırılmışlığımdan ya da kandığımdan 2022 Temmuz'da onların Türkiye'nin en büyük ve profesyonel köpek çiftliği olduğu inancıyla bir sözleşme ile bakım ve üretim amacıyla getirtip Guardia Turca çiftliğine teslim ettim. Sonrasında şirket kendilerinin youtube.com/@guardiaturca kanalında yayınladıkları bir çok videosunda köpeklerimin sahipliği ve soyları ile ilgili yanıltıcı bilgiler vermiştir. Köpeklerime bakmamış, aç bırakmış, bozuk ve küflü gıdalarla beslemiş, hepsini hasta etmiştir. Hijyenden yoksun çiftliklerinde ve doğumhanelerin de doğan yavruların öldüğü söylenmiştir. Yavrulardan yaşayan yaklaşık 50 gününü bulabilen bir yavru çiftlikte boynu kırık bir şekilde ölmüştür.

Son olarak İngiltere'den getirttiğim çok değerli yetişkin Heart adlı köpeğim açlıktan, kaşeksi ve hipoglisemi den çiftlikte ölmüştür (ölüm nedeni otopsi raporu mevcuttur). Bunların üzerine, köpeklerimi 2023 Ocağında geri aldım, bir süre Heart adlı köpeğimin otopsi raporu bekledim ve noter kanalıyla fesih yazısı şirkete gönderdim. Takip eden dönemde Guardia köpeklerim hakkında karalama amaçlı yanıltıcı bilgiler içeren videolar yayına koymuştur. Bu şirket ve yöneticileri 30 yıllık köpek aşkı adı altında kendi markalarını tanıtmaktadır. Fotoğraflardan ve sözleşme fesih nedenlerinden nasıl bir şirket ve insan olduklarını, hayvan sevgisine sahip olmadıklarını hayvan haklarını hiçe saydıklarını, yaklaşık 2X2 metre alanda köpekleri yıllarca hiç dışarı çıkartmadan, güneş göstermeden, dışkılar içerisinde ve yosunlanmış suları içmeye mecbur bırakarak hapis ettikleri-bu alanlara hiçbir ziyaretçiyi almazlar-insanları nasıl kandırdıklarını, mağdur ettiklerini çok rahat anlayabilirsiniz. Hastalıklı, soy kütüğü bilinmeyen dışarıdan yok parasına aldıkları yavruları kendi çalışanları ve arkadaşlarıyla oluşturdukları Ege Kinoloji Federasyonu adlı yapıdan düzenlenmiş gerçek olmayan soy kütük belgeleri kendi üretimleri diye sattıklarının bilgisi de vardır.

Özgür
Özgür

Abi bu nedir ya? Gerçekten inanası gelmiyor insanın. Allah'tan bu yazıyı okudum ve içerik videolarınızı izledim. Neyse ki ziyaret etmeden doğruları öğrenmiş oldum. Teşekkür ederim. En kısa zamanda sizi ziyaret etmek istiyorum. Sağlıcakla kalın

Oğuzhan
Oğuzhan

Öve Öve bitiremedikleri Old Bloodları diyorsun sanırım. Senden sonra kötülemeye başladılar. Samimiyetsiz bir kurum.

Engin
Engin

Evet, Tabi ki oldblood diye lanse ettikleri Köpeklerimden bahsediyorum. Öve öve bitiremedikleri köpeklerimi, ben geri alınca şimdi kötülemeye başladılar. Orada bıraksaydımda ölseler miydi yani? Zaten doğan bütün yavrular öldü hijyensizlikten. Dışarıdan köpek alıp kendi üretimleriymiş gibi satıyorlarlar. Her şeyi bekleyebileceğiniz bir yer. Köpek üreticisiyim diye geçinen bir yer. Bu kadar değerli köpekleri ne hale getirdiler, fotoğraflardan görmediniz mi? Köpeğe değer vermeyen insandan üretici olur mu? Öncelikle vicdan gerek.

İstanbul
İstanbul

Köpeğin halini gösteren fotoğrafları görmediniz mi? Kendilerini köpek aşığı diye anlatan kurumun köpeklere yaptıkları çok aşikar. Her türlü şeyin bekleneceği bir yer. Facebook gruplarında mağdur insanların paylaşımları mevcut. Köpek aşkı mı? Para aşkı mı?

guardia-turca-kopek-ciftligi-ve-presa-canariolarim-1.jpg

Hasret sonuçtan hiç memnun değil

Sevimliyavrular.com.tr Hasta Yavru Köpek Satışı Ve İlgisiz Satıcı Deneyimi

21 Temmuz 2025 15:09